x
Annonce
Navne

Boksepromotoren vil gerne have en middag med Niels Hausgaard - og undrer sig over tonen på de sociale medier

Kasper Holgersen får meget at se til i den kommende uge, når han står bag boksebraget i ROFI Centret. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I weekenden skal Kasper Holgersen stå bag boksebraget i ROFI-Centret, hvor der skal bokses 11 kampe. Det bliver hans debutstævne som boksepromotor - og vandt han 50.000 kroner til en drømmerejse, skulle turen også slutte med en god boksekamp i Las Vegas.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg absolut ingen planer har, så jeg kan bruge hele dagen med min lille familie. Vi tager gerne en tur til Vesterhavet eller ud at svømme i Ringkøbing Svømmehal. Det gør vi tit i vinter-tiden. Det kan også være, at vi går en tur i anlægget. Bare bruge tiden sammen.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Vesterhavet. Det er det mest fantastiske sted, som er fascinerende og smukt, uanset hvilket vejr det er. Det er altid rart at blive blæst igennem, og gå nogle kilometer. Her kan man få tænkt lidt over tingene. Få smidt sten i vandet og bare nyde at være ude i frisk luft.

Mit senest besøg i kirke, var til en af mine tætteste venners bryllup. Her fik jeg samtidig lov til at stå fadder til hans datter Zilvia.

Hvis jeg blev bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det helt sikkert være Westlifes version af Mandy. Jeg har altid været lidt af en boyband-dreng. Det er jeg da også blevet drillet lidt med, men jeg har stået ved det. Og så er det nogle af de sange, man kan teksten på.

Hvis jeg ud af det blå vinder en 50.000 kr. til en drømmerejse skulle jeg helt sikkert til USA og besøge nogle af de old-school-bokse-gyms, der er der. Hvis man er boksenørd, så kender man de gyms (træningscentre.red) hvor legender har trænet. Blandt andet Kronk Gym åbnet af Emanuel Steward. Det var her, Mike Tyson og andre har trænet. Det er små, gamle lokaler, og her har legenderne altså trænet, selv om ikke været luksus. Og så vil jeg gerne slutte turen af med at se en god boksekamp i Las Vegas. Byen er mekkaet for de store boksekampe. De kampe, hvor der virkelig er penge i, bliver ofte bokset i Las Vegas.

Hvis jeg kunne få en middags aftale med en kunstner, så skulle det være Niels Hausgaard. Jeg elsker hans lune og skæve humor. Det kan ikke blive andet end en hyggelig middag.

Det irriterer mig helt vildt, når jeg ser hvor grimt at folk behandler hinanden på sociale medier. Jeg undrer mig tit over hvorfor man som menneske har et behov for at fortælle andre, hvor dumme vedkommende er. Min mor har altid opdraget mig til, at man skal behandle andre, som man gerne selv vil behandles.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er at holde overblikket, når tingene spidser til.

Og min svageste side er helt sikkert at slippe tøjlerne og give ansvar fra mig.

I næste uge ser jeg frem til at holde årets største sportsevent i Ringkøbing, Fight Night Round 1. Et boksestævne hvor alle Ringkøbing Bokseklubs lokale boksere skal i ringen og oven i det fem professionelle kampe. Det er et stort setup, som også sendes på Ekstra Bladet TV. Det er samtidig min og Thomas Madsens debutstævne som boksepromotors. Jeg håber på hele byens opbakning, så vi kan få Rofi-Centret fyldt op til fest og vi samtidig kan vise hele Danmark, at selvom vi bor i udkants Danmark, kan vi godt lave nogle fede arrangementer. Der skal i alt bokses 11 kampe. Seks amatørkampe og fem professionelle kampe. Når boksningen slutter cirka klokken 23, vil der blive spillet op til dans, på god gammeldags halbal-maner, indtil hele aftenen slutter klokken 02. Sidste år var der 800 gæster. Vi håber på lige så mange i år. Billetsalget ser lovende ud, og erhvervslivet er gode til at bakke op om det.

Kasper Holgersen

Alder:37 år

Privat: Gift med Pernille og har to dejlige børn

Profession: Boksepromotor i TK Promotion. Arbejder på Jerngården i Holstebro på fuldtid.

Hjemby: Tim

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Alt udsolgt midt i corona-hjemsøgelsen

Dagens gode lokale erhvervsnyhed i går var, at Lalandia nu har solgt samtlige 440 feriehuse i den kommende feriepark i Søndervig. Nogle af os husker sikkert, hvordan de første ferieparkplaner i Søndervig blev stoppet af finanskrisen i 2008, og det tog årevis og et gigantisk benarbejde fra projektmager Keld Hansens side at få pustet nyt liv i projektet igen. Sådan ser det heldigvis ikke ud til at ende denne gang. Ingen af os ved, hvor landet lander økonomisk, når corona-krisen engang er slut; sjovt bliver det ikke, så meget er sikkert. Men folk har altså ikke mistet modet til at investere i feriehusprojektet i Søndervig, og det er positivt af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at projektet bliver gennemført, og det er endnu vigtigere, end det var før coronakrisen; det vil tilføre turismen i vort område et kvalitetsløft, vi får brug for i efter-corona-verdenen. Lalandia vil være endnu en grund til at vælge at tage på ferie i vort område frem for andre steder. For det andet bidrager Lalandia-byggeriet og de investeringer i infrastrukturen i området, som det medfører, til at skabe aktivitet i lokalsamfundet, både i byggefasen og i den efterfølgende driftsfase. Det er vigtigt, for vi må regne med, at arbejdsløsheden stiger voldsomt, i alt fald i en periode, og derfor har vi brug for alle de arbejdspladser, vi kan skaffe. For det tredje - og det er ikke det mindst vigtige - vil synet af, at der sker noget, at der er gang i byggeaktiviteterne, være med til at løfte optimismen og troen på, at samfundet ikke er kastet ned i en afgrundsdyb depression. Noget af det mest nedslående ved finanskrisen i 2008 var netop, at alt i en periode gik i stå. Der er ingen grund til at besmykke virkeligheden. Lige nu står vi midt i den værste krise, økonomisk og sundhedsmæssigt, nogen af os kan huske. Hvordan verden ser ud på den anden side af tunnellen, ved vi selvsagt ikke. Derfor er det også så vigtigt at glæde sig over det, der trods alt peger hen imod fremtidig vækst og udvikling i vort område. Hvem ved - måske god plads og masser af frisk luft fremover vil være et af de bedste turistmæssige salgsargumenter. Det kan vi alt fald byde på her i Naturens Rige.

Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce