Navne

Bodil belønnet for 46 års tro tjeneste i Nordea

Bodil Pedersen fik overrakt belønningsmedaljen af filialdirektør Brian Mikkelsen. Privatfoto

SKJERN-TARM: Tidligere privatrådgiver i Nordea i Skjern, Bodil Pedersen, er blevet hædret med Den Kongelige Belønningsmedalje for 46 års tro tjeneste i Nordea-koncernen.

Bodil Pedersen havde sidste arbejdsdag den 26. oktober 2018, og for at komme i betragtning til belønningsmedaljen, skal man have 40 års ansættelse og være fratrådt. Belønningsmedaljen blev overrakt af filialdirektør Brian Mikkelsen, Nordea i Skjern, og Bodil Pedersen skal nu i audiens hos Dronningen for at takke for medaljen.

Arbejdslivet i Nordea-koncernen begyndte, da Bodil Pedersen den 1. juli 1972 fik læreplads i Ringkjøbing & Omegns Sparekasse. De små sparekasser blev senere fusioneret til Unibank, inden det blev til Nordea. I 1983 begyndte Bodil Pedersen i Tarm-filialen, og da den lukkede, rykkede hun til Skjern. Bodil Pedersen har gennem sit arbejde som privatrådgiver fulgt mange familier gennem fire årtier, og hun har altid sat pris på kundekontakten.

- Man får lov til at følge med i deres liv. Er man selv åben, så får man tifold igen, sagde Bodil Pedersen til Dagbladet, da hun fortalte om sine mange år i banken.

Bodil Pedersen bor i Tarm og er gift med Øjvind Toftgaard Knudsen. Parret har to børn, og har altid rejst meget. Desuden har Bodil Pedersen engageret sig i det lokale foreningsliv gennem årene.

0/0
Navne

Gymnasierektor: Der har været for mange begravelser i de seneste par år

Navne For abonnenter

Han begyndte som elektriker: Nu er han friskoleleder

Navne

Ny ismand: Det kunne være underholdende at få en middagsaftale med Johnny Madsen

Navne

Generationsskifte: Jesper og Mads Skannerup køber stor del af Mil-tek

Navne For abonnenter

Efter 50 år har H.P. ikke fået nok af Opel-værkstedet

Navne For abonnenter

Jeg havde verdens bedste job, men at arbejde med frivillige er bedre

Portræt For abonnenter

Trommeslager, tandlæge og Tarms nye frontfigur: Som 50-årig anede han ikke, hvor byen lå