Annonce
Navne

Bo Nørgaard ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S

Adm. direktør Morten Krusborg til venstre byder salgschef Bo M. Nørgaard velkommen. Pressebillede
Bo Nørgaard kommer fra en stilling som produkt- og salgschef hos N.C. Nielsen.

Ulfborg: Bo Nørgaard er 1. juli ansat som salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S. Bo Nørgaard får dermed ansvaret for hele salgsteamet samt alt salg af nye JCB produkter og brugte maskiner i Danmark.

Han kommer med en stærk baggrund indenfor salg og kommer fra en stilling som produkt- og salgschef for Heavy duty maskiner hos N.C. Nielsen.

Bo Nørgaard har stor erfaring indenfor teknisk salg til både landbrug og entreprenørbranchen samt til industrikunder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Nicolaisen & Larsen A/S og være med til at stå spidsen for en af de stærkeste brands på markedet, jeg ser frem til være med til bidrage til den positive udvikling sammen med den øvrige ledelse, siger Bo Nørgaard i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Bo Nørgaard er bosiddende i Hurup Thy med sin kone og deres to drenge med begge ben plantet i den vestjyske mul.

- Vi er glade for at Bo Nørgaard er startet hos os og det er vi sikre på at mange af vores kunder også vil være. Han kender allerede mange af kunderne, og med hans mange års erfaring indenfor teknisk salg og kendskab til branchen vil han også hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe firmaet frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat, siger Morten Krusborg, administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En succes giver problemer

Set med biologøjne må det betegnes som en ubetinget succes... I 1999 satte Naturstyrelsen 18 bævere ud ved Flynder Å-systemet i Klosterheden lige syd for Lemvig. De 18 er i de mellemliggende år blevet til et sted mellem 240 og 270 bævere, anslår forskere. Kritikere mener, at det er endnu flere. For lige præcis det mål, Naturstyrelsen havde med bæverudsætningen, er også det, der kalder på kritik fra dem, der bliver udsat for den flittige gnaver med ingeniørfærdighederne. Bævernes dæmninger skaber oversvømmelser og får områder omkring deres konstruktioner til at forsumpe. Det giver en mere interessant og alsidig natur - mere "biodiversitet", som det hedder - men prisen er altså, at nogle lodsejere får dårligere muligheder for at udnytte deres jordarealer. Bæveren har bredt sig fra Klosterheden til en pæn portion af Jylland. Også til Ringkøbing-Skjern Kommune er gnaveren ankommet, selv om der kun med nogenlunde sikkerhed kan siges et være et par familier i Husby Sø og Nørresø. Henning Fjord Aaser, der er biolog ved Naturstyrelsen i Vestjylland, er dog ikke i tvivl om, at bæveren vil blive mere udbredt i vores kommune. "Der er flere egnede levesteder for dem. De vil gerne leve steder, hvor der er adgang til ferskvand, og hvor der er noget løvtræ tæt ved. Det kan være småsøer, vandløb og grøfter", siger han i en artikel i Dagbladet. Det er væsentligt at slå fast, at bæveren ikke er en invasiv art. Skønt den har været fraværende fra dansk natur i 1000 år, er den naturligt hjemmehørende her; det er vel netop derfor, den så hurtigt har kunnet slå rod. Men lige som eksempelvis skarven og ikke mindst ulven kommer også dyr, der historisk hører til i vores natur nemt til at støde sammen med menneskers interesser. I gamle dages mangelsamfund var der ingen plads til sentimentalitet; konkurrerende dyr blev skånselsløst fortrængt eller udryddet. Det er fint, at vi i dag har samfundsmæssigt overskud til atter at give dem plads. Men vi må trods alt ikke glemme, at der fortsat er mennesker, for hvem denne konkurrence er benhård hverdag. Deres interesser er vi også nødt til at tage hensyn til. Vi skulle jo gerne alle kunne være her...

Annonce