Annonce
Ringkøbing

Blogger-dronning siger tak for skaldyr og champagne: Mascha Vang er vild med vestjysk restaurant

Ifølge mediet finans.dk er 41-årige Mascha Vang undervejs i sin karriere blevet kåret som den ottende mest sexede kvinde i verden. Lørdag ved frokosttid satte hun sig til bords på restaurant Sandgaarden i Søndervig i selskab med sin kæreste. Arkivfoto: Oscar Scott Carl / Ritzau Scanpix
41-årige Mascha Vang tjekkede lørdag ind på Sandgaarden i Søndervig, hvor bloggeren med 228.000 følgere på det sociale medie Instagram nød en god frokost i selskab med sin kæreste. Restaurantens ejer er godt tilfreds med besøget.
Annonce

Søndervig: I 2005 fik hun tilnavnet den 'barmfagre blondine' som deltager i første sæson af realityprogrammet 'Paradise Hotel,' ni år senere blev hun kåret som Danmarks mest sexede kvinde, og lørdag sad hun på restaurant Sandgaarden i Søndervig og nød en god frokost i selskab med sin kæreste.

Navnet er Mascha Vang.

Hun er 41 år og omtales ofte som kongerigets blogger-dronning. Altså sådan en kvinde, der skaber sig en karriere ved at fortælle om stort og småt på blandt andet sociale medier som Facebook og Instagram.

Her har Mascha Vang i runde tal 320.000 følgere, og ifølge finans.dk har hun hver måned omkring en halv million læsere på sin hjemmeside.


Tænk sig ... vi drikker jo champagne til hele menuen ... de tilbyder os simpelthen at køre os hjem til vores hotel efterfølgende, så vi kan hygge os og lade bilen stå.

Mascha Vang


Så det giver en vis genlyd, når hun efterfølgende fortæller menneskemængden om sine oplevelser på kanten af Vesterhavet:

- Der er service, og så er der den form for oplevelse, der overgår den service, vi kender. Vi sidder og får den mest fabelagtige frokost med det hele hos Sandgaarden i Søndervig. Tænk sig ... vi drikker jo champagne til hele menuen ... de tilbyder os simpelthen at køre os hjem til vores hotel efterfølgende, så vi kan hygge os og lade bilen stå, skriver Mascha Vang i et opslag, der er delt på såvel Facebook som Instagram.

Videre fortæller hun:

- Det har jeg ikke oplevet før. 'Det er bare sådan noget, vi gør herude.' Og det er ikke fordi, det er mig! Jeg elsker alt ved det! Tak for en fantastisk eftermiddag, Sandgaarden.

De rosende ord er ledsaget af syv fotos, der signalerer sød sommerstemning og alt godt fra havet.

Annonce

Pizza og pomfritter

Manden bag Sandgaarden på Badevej, Lars Pinholt, siger om et besøg af den kaliber, at 'det laver lidt støj' - forstået på den måde, at Mascha Vang slår på de bedste jungletrommer i den verden, hvor det mest af alt handler om at blive set og hørt:

- Vi får vist, at vi er her, og at Søndervig er andet end pizza og pomfritter, siger Lars Pinholt.

Hvis alfabetet bliver brugt som målestok for en persons interesse for sociale medier, ligger restaurantejeren nok nede omkring x, y eller z:

- Jeg er ikke så meget inde i den verden, men jeg kan forstå på det hele, at det er en verden. Jeg ved sgu ikke, hvad det giver mig personligt, men det, at Sandgaarden bliver nævnt, det giver vist en del nye følgere hos os, tilføjer Lars Pinholt.

- Grunden til, at vi gik med på idéen var, at det er vigtigt, at folk bliver gjort opmærksomme på vores område. At få fortalt, at vi også kan noget. At vi kan lige så meget, som de kan i Aarhus og København, siger Lars Pinholt, indehaver af restaurant Sandgaarden i Søndervig. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Lars Pinholt fortæller, at det var Fjordgaarden, der havde formået at lokke Mascha Vang og kæresten til Ringkøbing for at bo på hotellet, hvor der først på sommeren blev indviet et nyt kurbad.

Da hun på hotellet spurgte om, hvad hun ellers burde se i området, blev hun anbefalet en frokostudflugt til havet:

- Jeg blev kontaktet af Fjordgaarden for at høre, om vi var interesserede i at være med til at byde hende velkommen. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg var en lille smule skeptisk, men hun var virkelig oprigtig. De hyggede sig her ude, siger Lars Pinholt.

Annonce

Sammen er vi stærkere

Ifølge ejeren af Sandgaarden kiggede Mascha Vang også nærmere på Ringkøbing, hvor hun blandt andet besøgte butikkerne Raasted i Vester Strandgade og Hinges Hus på Torvegade.

- Grunden til, at vi gik med på idéen var, at det er vigtigt, at folk bliver gjort opmærksomme på vores område. At få fortalt, at vi også kan noget. At vi kan lige så meget, som de kan i Aarhus og København, siger Lars Pinholt.

Om den regning, Mascha Vang og kæresten efterlod på Sandgaarden, siger restaurantejeren, at 'det er Fjordgaarden, der clearer den af':

- Det er cool, big business. Hvordan, de gør det, det ved jeg ikke, siger Lars Pinholt.

Som forretningsmand har han en en klar holdning, der siger, at 'sammen er vi stærkere':

- Jeg synes, vi skal bygge på hele vejen rundt, og jeg synes, at vi skal gøre det i fællesskab.

Annonce

Svært at få en taxa

Dagen derpå sidder Lars Pinholt 'som vestjyde og tænker, 'hvordan jeg kan omsætte det her til penge' efter Mascha Vang-besøget:

- Men det kan jeg ikke måle, og det var heller ikke derfor, jeg gjorde det. Det var bare for at lave noget sjovt i samarbejde med Fjordgaarden.

Om det med om nødvendigt at yde en ekstra service ved at køre gæster hjem, siger Lars Pinholt, at det ikke er en fast del af menuen:

- Men det kan være en kæmpe udfordring at få en taxa herud i weekenden, så det sker, at vi hjælper gæster med at komme tilbage til deres sommerhus eller hotel.

Fjordgaarden har 13.200 følgere på Instagram. Sandgaarden har 982.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce