Annonce
Skjern

Blink, blink: Nyt lysskilt ved Innovest skal markedsføre erhvervslivet

Skiltet ved Innovest er et blikfang for de mange trafikanter på Ringvejen. Det står 25 meter fra vejen for ikke at genere trafikken. Foto: Christian Baadsgaard
Innovest er kommet med på moden og har fået et nyt, digitalt lysskilt. Investoren bag det seks kvadratmeter store skilt, er naturligvis en iværksættervirksomhed.

SKJERN: - Nu er den kommet ind på lystavlen!

Måske bliver det en hyppigt brugt vending i det lokale erhvervsliv i fremtiden. For nu har Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd fået sin helt egen lystavle, eller nærmere digitale lysskilt. I samarbejde med Mediecenter Ringkøbing-Skjern, der ejes af Jens Jensen, har erhvervsrådet lagt jord til foran Innovest til at få stillet det store digitale lysskilt op. Her er der plads til reklamer, stillingsopslag og meget andet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal blinke på det seks kvadratmeter store skilt, og det bliver et tilbud til blandt andre erhvervsrådets medlemmer om at få et blikfang på den meget befærdede Ringvej.

Og det er netop Innovest´ moderne udtryk, der gør det naturligt, at man tager den nyeste skilteteknologi i brug.

- Det hører med til huset, at selvfølgelig skal man have et digitalt skilt, fortæller erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen, der tror at løsningen vil komme mange medlemmer til gode.

Da markedsføringsøkonom-uddannelsen blev etableret, stod der også reklameskilte foran, men det var på pinde, og som Hans Jørn Mikkelsen konstaterer, så virkede udtrykket ikke professionelt nok ud i forhold til formålet, der netop handler om fremtiden for de studerende. Derfor er det digitale skilt en kærkommen tilføjelse til det samlede udtryk. Innovest er med sine meget markante farver en yderst synlig bygning på Ringvejen. Det digitale skilt er også med til at signalere aktivitet og liv, og dermed supplerer det bygningen godt.

- Når man kører igennem her på Ringvejen, så aner man ikke, hvad der er bag villakvartererne. Her kan skiltet være med til at synliggøre, at der sker noget i området, forklarer Andreas Nørskov Pedersen, kommunikationsansvarlig hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Annonce
Erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen (th.) finder det naturligt at støtte iværksættervirksomheder. Det er Mediecenter Ringkøbing-Skjern, som ejes af Jens Jensen (tv.) der står bag det digitale lysskilt ved Innovest. Privatfoto

Første skilt

En medvirkende faktor til at få skiltet sat op, ligger også et nummer dybere. For Mediecenter Ringkøbing-Skjern er en iværksættervirksomhed af den slags, som erhvervsrådet netop arbejder på at få flere af. Hans Jørn Mikkelsen ser det derfor som en naturlig del, at man er med til at hjælpe en iværksætter i gang.

For Jens Jensen har det været en mangeårig drøm at blive iværksætter, og nu bød muligheden sig. Han investerede i skiltet, og indtil videre er det en hobby-forretning. Det er det første skilt, han har sat op, og da digitale lysskilte ikke er så nemme at få lov til at placere, så er skiltet det foreløbigt eneste, men bliver der lempet, kan der være flere på vej.

- Bliver det en kæmpe succes, så kan jeg ikke afvise, at min kone bliver ansat, griner Jens Jensen, der understreger, at samarbejdet med erhvervsrådet i hele processen har været helt fantastisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce