Annonce
Ringkøbing

Blichfeldt spiller op til sponsoraften på Generator

Anders Blichfeldt giver 23. oktober solokoncert i forbindelse med en sponsoraften på spillestedet Generator i Ringkøbing. Arkivfoto: Flemming Ege
Når spillestedet Generator i Ringkøbing 23. oktober har en sponsoraften på programmet, bliver der serveret god mad og gode toner.
Annonce

Ringkøbing: 'Ingen skal være i tvivl om, at Generators succes er konsekvensen af en stor, positiv interesse og støtte fra både jer, områdets koncertgængere og Ringkøbing-Skjern Kommunes byråd.'

Sådan hedder det i et otte sider stort program, der slår på tromme for en sponsoraften på spillestedet i Ringkøbing.

Dørene bliver åbnet onsdag 23. oktober, hvor formanden for bestyrelsen, Peter Sand, til en start fortæller om status og perspektiv for Generator. Drømmen og visionen er at blive udpeget til et såkaldt regionalt spillested af Statens Kunstfond, hvilket vil sikre et økonomisk grundlag af en vis kaliber.

For entréen på knap 300 kroner får aftenens gæster derefter serveret mad fra Kok Susgaard og drikkevarer ad libitum, inden der bliver budt på en eksklusiv solokoncert med Anders Blichfeldt. Den 55-årige sanger og sangskriver er især kendt for sine mange år i front for bandet Big Fat Snake, og senest har Anders Blichfeldt været en del af den bedste sendetid som deltager i 'Toppen af poppen' på TV 2.

Annonce

Julekoncert med Andrea

- Det går godt med billetsalget, men vi har endnu nogle ledige pladser. Det plejer at være en god aften, siger den daglige leder på Generator, Anton Bjerg.

Lidt tidligere end normalt er han lige nu tæt på at have programmet klar for foråret 2020 på det intime spillested, der i 2012 slog de første toner an.

Frem mod jul byder Generator på koncerter med blandt andre Videbæk Amatør Musikforening, Six City Stompers, Kristian Lilholt og en julekoncert med Andrea Lykke Oehlenschlæger, der dermed vender retur til sin hjemby. Da eksamensbeviset var i hus på gymnasiet, forlod hun i 2016 Vestjylland til fordel for København - med det klare mål at dygtiggøre sig som sanger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce