Annonce
Ringkøbing

Blev lukket af fødevarekontrollen med levende larver kravlende på væggene: Butik i Ringkøbing er genåbnet

Mohammad Walo har atter noget at smile over, efter fødevarekontrollen fredag gav ham tilladelse til at genåbne sin butik på Mylius Erichsens Vej i Ringkøbing. Arkivfoto: Jonas Kollerup.
Annonce

Ringkøbing: Da Fødevarestyrelsen tidligere på måneden var på et opfølgende kontrolbesøg hos Mini Bazar i Ringkøbing, måtte kontrollanten gribe fat i en af sine allermest indgribende sanktioner og lukke butikken på stedet.

Årsagerne var mange og levende larver, og de krøb i nødderne, på vægge og lofter.

Fredag var Fødevarestyrelsen atter på besøg hos butikken på Mylius Erichsens Vej i Ringkøbing, og modsat sidste gang vurderede man nu, at der ikke længere var risiko for fødevaresikkerheden. Butikken kunne dermed genåbne.

Dette til stor glæde for indehaveren Mohammad Walo.

- Jeg har det virkelig godt. Jeg er rigtig glad. Jeg har gjort min butik helt rent, siger han og fortæller, at det ikke kun er ham selv, der har glædet sig til genåbningen:

- Der var mange kunder, der var rigtig kede af det, fordi butikken var lukket. Jeg fik mange opkald om, hvornår jeg åbnede igen.

Alle spor efter de levende larver, møl og pupper skulle efter sigende være slettet. Af den gule rapport med den nu glade smiley øverst fremgår det, at lokaler og inventaret i butikken er rengjort og desinficeret, og at eventuelt kontaminerede fødevarer er destrueret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern

Annonce