Annonce
Ringkøbing

Blandt de 300 bedste: Restaurant Nordic er kommet med i 2021-udgaven af dansk spise-guide

Restaurant Nordics køkkenchef Nicklas Nielsen (tv), restaurantchef Louise Lühr og kok Milosz Juszczak studerer Den danske spiseguide, der har den næsten nye vestjyske restaurant med i sin 2021-udgave. Foto Poul Osmundsen.
Restauranten i Vester Strandgade åbner på torsdag efter endnu en nedlukningsrunde. Tiden er brugt til de diverse forbedringer, blandt andet i køkkenet.

RINGKØBING: Den fylder ikke så meget, som den ligger der på bordet: En lille, tyk, kompakt bog. Men at komme med i "Den danske spiseguide" er noget af det fineste, en dansk restaurant kan opnå.

Blandt de cirka 300 danske restauranter, der er nævnt i 2021-guiden, er også Restaurant Nordic, og det glæder køkkenchef Nicklas Nielsen.

- Det er en stor anerkendelse at få, et kvalitetsstempel; især i betragtning af, at vi jo ikke har eksisteret ret længe, siger han.

Annonce

Han tilføjer, at det også er en anerkendelse af personalets indsats og viser, at dets arbejde blive værdsat.

Den flotte tilstedeværelse i spiseguiden, der har været udgivet siden 1978, bygger på de samme principper som den berømte Michelin-guide. Professionelle madkyndige har besøgt Restaurant Nordic, og medtagelsen i spiseguiden bygger på deres spiseoplevelser.

- Vi ved, at guidens anmelder har været her engang i august, men vi har ingen idé om, hvem det har været, siger Nicklas Nielsen.


Det er en stor anerkendelse at få, et kvalitetsstempel; især i betragtning af, at vi jo ikke har eksisteret ret længe.

Nicklas Nielsen, køkkenchef.


Han håber nu, at guidebogen kan være med til at gøre restauranten endnu mere kendt landet over.

Åbner på torsdag

Restaurant Nordic melder klar til genåbningen på torsdag; restauranten kunne egentlig have åbnet i sidste uge, men valgte at udskyde til denne uge, da tiden under nedlukningen har været brugt til blandt andet at ændre på køkkenet, og Nordic ikke helt var færdig med at rydde op efter ombygningen.

Udvidelsen har givet Nordic meget bedre plads i køkkenet, idet opvasken er blevet flyttet ind i et separat lokale, så kokke og opvaskere ikke kommer til at gå i vejen for hinanden.

Restaurantchef Louise Lühr har også fået et stort ønske opfyldt: Hun er restaurantens vinekspert og har fået et skab med de vine, Nordic tilbyder, indrettet i restaurantlokalet, så gæsterne selv kan studere, hvad der bydes på.

Nicklas Nielsen håber nu på, at restauranten kan få lidt arbejdsro, og der ikke dukker flere corona-nedlukninger op.

- Vi glæder os i alt fald helt vildt til at komme i gang igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce