Annonce
Ringkøbing-Skjern

Blæser på corona-frygt: Bar holder 'dødelig fredag'

Fredag den 13. skal fejres på Plus Bar i Skjern, uanset frygten for corona-smitte. Ejeren ser ingen problem i det, da folk selv afgør om de vil komme.
Annonce

SKJERN: Tør du komme?

Sådan spørger Plus Bar i Skjern på sin Facebook-side om den begivenhed, der er sat i kalenderen til fredag og er navngivet "Dødelig Fredag". Årsagen er, at det er fredag den 13. marts og det skal fejres med en omgang uhygge. Selvom flere diskoteker nu melder, at de lukker ned på grund af corona-situationen, har Plus Bar valgt at holde åben alligevel, og derfor bliver Dødelig Fredag alligevel afviklet.

- Vi har valgt at holde åbent indtil lovgivningen siger det modsatte, lyder det fra Viggo Holmstoel, ejer af Plus Bar.

Årsagen til beslutningen er, at man endnu ikke ved, om diskoteksejere bliver kompenseret for at lukke. Og kan man ikke få en udstrakt hånd, mener Viggo Holmstoel ikke at der er grund til at lukke, med mindre at det er et lovkrav. Dog skal folk ikke komme, hvis de har nogle sygdomstegn, men for ham handler det om, at ansvarligheden ligger hos den enkelte borger, og de afgør selv, om de vil i byen eller ej. Der er hyret en dørmand til at tælle op til 100 gæster, hvorefter der ikke lukkes flere ind.

- Jeg ser ikke noget problem i det. Vi har store, luftige lokaler. Folk kan have deres holdninger, men jeg har spurgt mit personale, og alle medarbejdere har sagt ja til at arbejde, forklarer Viggo Holmstoel.

Hvad folk så mener om at Plus Bar holder åbent mens corona-smitten raser, er Viggo Holmstoel fuldstændig ligeglad med. Han konstaterer, at der altid er brokrøve på Facebook.

- Folk må have deres mening. Jeg lytter ikke til folkets krav. Jeg lytter til lovgivningen, fastslår Viggo Holmstoel.

Shooters i Ringkøbing skrev tidligere torsdag på deres Facebook-side, at der var åbent i weekenden. Ejer Valentin Steengaard Jensen var i løbet af eftermiddagen i tvivl, om man skulle holde lukket. Der var debat på stedets Facebook-side, men efter en anbefaling fra myndighederne hen på eftermiddagen, blev det besluttet at lukke.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Skjern

Gudstjenestet flyttet fra kirke til hal

Annonce