Annonce
Sport

BK Klitten var igen ved fuld styrke - slog Skjern GF 2 sikkert

BK Klittens Marcus Houborg scorede to gange mod Skjern GF 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fodbold: BK Klitten havde stort set alle spillere med igen efter den trælse weekend med mange afbud, og det betød, Klitten kunne hente en sikker hjemmesejr på 4-1 i onsdagens kamp mod Skjern GF 2 i serie 3 pulje 32.

- På mange måder var det i perioder en ret lige kamp. Vi scorede bare på nogle gode tidspunkter, og så var vi rimeligt skarpe, når vi fik chancerne, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Allerede i det andet minut scorede Lars Hansen på en ripost, efter Mathias Hansen havde fået et forsøg reddet efter hjørnespark. Lige før pausen øgede Marcus Houborg, da han brød igennem efter oplæg fra Jeppe Bækbo.

11 minutter efter pausen reducerede Christoffer Fris, da han erobrede bolden og scorede.

- Vi havde momentum i starten af anden halvleg, efter vi slet ikke kunne komme i gang i første halvleg. Jeg følte, Klitten var ved at køre trætte. Men da de så scorede til 3-1, var kampen lukket. Jeg håber, det her var lærepenge, som vi kan bruge senere hen, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Efter 72 minutter blev det lidt heldigt 3-1 ved Mathias Hansen på en stikning fra Marcus Houborg. Kort før tid slog Marcus Houborg sejren fast med målet til 4-1 på en bold i dybden fra Jeppe Bækbo.

Fodbold: Det var en ret kedelig forestilling, da Ølstrup G&U 2 spillede 0-0 hjemme mod Rindum SU i serie 4 pulje 60.

- Kun få chancer. Dårligt spil af os i specielt første halvleg. Det blev væsentligt bedre efter pausen, men det var kedeligt og generelt ikke ret kønt, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

I Rindums lejr var man enige om den udlægning.

- Ja det var kedeligt. Jeg føler, vi havde overtaget før pausen. Det overtag mistede vi efter pausen, og uafgjort var ok, sagde Claus Højhus.

Fodbold: Ringkøbing IF fik en skidt sæsonstart i kvindeserien med nederlag på 2-0 i Skive. Målene scoret efter 29 og 34 minutters spil.

- En træls start. Vi var uden tænding i det meste af første halvleg. Og jeg ved godt, det lyder som en dårlig undskyldning, men vi spillede altså første halvleg med en lav sol lige i smasken. Vi kunne ikke se meget, og det kostede faktisk et mål. Til anden halvleg var solen sunket ned bag nogle træer, så den fik vi ikke meget hjælp af, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

Han så meget bedre spil efter pausen.

- Det var positivt, at spillerne kæmpede sig tilbage i kampen med meget mere tænding. Vi havde dog kun sporadiske chancer, så vi var ikke tæt på point, sagde Claus Scotwin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce