Annonce
Sport

BK Klitten var igen ved fuld styrke - slog Skjern GF 2 sikkert

BK Klittens Marcus Houborg scorede to gange mod Skjern GF 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fodbold: BK Klitten havde stort set alle spillere med igen efter den trælse weekend med mange afbud, og det betød, Klitten kunne hente en sikker hjemmesejr på 4-1 i onsdagens kamp mod Skjern GF 2 i serie 3 pulje 32.

- På mange måder var det i perioder en ret lige kamp. Vi scorede bare på nogle gode tidspunkter, og så var vi rimeligt skarpe, når vi fik chancerne, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Allerede i det andet minut scorede Lars Hansen på en ripost, efter Mathias Hansen havde fået et forsøg reddet efter hjørnespark. Lige før pausen øgede Marcus Houborg, da han brød igennem efter oplæg fra Jeppe Bækbo.

11 minutter efter pausen reducerede Christoffer Fris, da han erobrede bolden og scorede.

- Vi havde momentum i starten af anden halvleg, efter vi slet ikke kunne komme i gang i første halvleg. Jeg følte, Klitten var ved at køre trætte. Men da de så scorede til 3-1, var kampen lukket. Jeg håber, det her var lærepenge, som vi kan bruge senere hen, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Efter 72 minutter blev det lidt heldigt 3-1 ved Mathias Hansen på en stikning fra Marcus Houborg. Kort før tid slog Marcus Houborg sejren fast med målet til 4-1 på en bold i dybden fra Jeppe Bækbo.

Fodbold: Det var en ret kedelig forestilling, da Ølstrup G&U 2 spillede 0-0 hjemme mod Rindum SU i serie 4 pulje 60.

- Kun få chancer. Dårligt spil af os i specielt første halvleg. Det blev væsentligt bedre efter pausen, men det var kedeligt og generelt ikke ret kønt, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

I Rindums lejr var man enige om den udlægning.

- Ja det var kedeligt. Jeg føler, vi havde overtaget før pausen. Det overtag mistede vi efter pausen, og uafgjort var ok, sagde Claus Højhus.

Fodbold: Ringkøbing IF fik en skidt sæsonstart i kvindeserien med nederlag på 2-0 i Skive. Målene scoret efter 29 og 34 minutters spil.

- En træls start. Vi var uden tænding i det meste af første halvleg. Og jeg ved godt, det lyder som en dårlig undskyldning, men vi spillede altså første halvleg med en lav sol lige i smasken. Vi kunne ikke se meget, og det kostede faktisk et mål. Til anden halvleg var solen sunket ned bag nogle træer, så den fik vi ikke meget hjælp af, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

Han så meget bedre spil efter pausen.

- Det var positivt, at spillerne kæmpede sig tilbage i kampen med meget mere tænding. Vi havde dog kun sporadiske chancer, så vi var ikke tæt på point, sagde Claus Scotwin.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce