Sport

BK Klitten op på førstepladsen i serie 3

Fodbold: Det kører rigtig godt for BK Klitten i serie 3 pulje 33. Onsdag aften fik de nemlig revanche for deres eneste nederlag i sæsonen, da de hjemme i Hvide Sande vandt topkampen mod Tarp med 5-2. Det første opgør i Tarp endte med et nederlag til Klitten på 4-0. Nu ligger Klitten alene på førstepladsen to point foran Tarp og tre point foran Blåbjerg, der dog har spillet en kamp mindre end Klitten.

- Men vi kom ellers bagud. Tarp slap af sted på en friløber, hvor målmand Mads Svendsen lavede straffespark, da han troede, han kunne nå bolden først, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Tarp voldte i det hele taget Klitten en del problemer i starten af kampen, hvor Tarps hurtige angribere hele tiden lå og lurede på chancen.

- Men vi kom langsomt godt ind i kampen, og efter en halv times tid udlignede Mathias Hansen på en lang bold frem. Ni minutter senere blev det 2-1 ved Mathias Hansen på straffespark begået mod Silas Spørring efter aflevering fra Frederik Backs. Lige inden pausen havde Tarp to store chancer, men Mads Svendsen reddede. Det var vigtigt for os, fortalte Carsten Olesen.

Efter pausen pressede Tarp hårdt på igen, men Klitten holdt stand. Og da Frederik Backs øgede til 3-1 på en aflevering fra Andreas Jensen efter 65 minutter, så det lyst ud for Klitten. Og det blev endnu bedre fem minutter senere, da Mathias Hansen scorede til 4-1 på oplæg fra Jeppe Bækbo. Jonas Degn gjorde det til 5-1 på en frispilning fra Mathias Hansen, inden Tarp pyntede på resultatet med målet til 5-2 kort før tid.

Fodbold: De var lidt trætte af det i Faster/Hanning onsdag aften, for kort før tid lykkedes det Kibæk at udligne til slutresultatet 2-2 i serie 3 pulje 33.

- Træls. Vi håbede på at kunne køre sejren hjem. Men Kibæk var bare vildt farlige på dødbolde, hvor de klart overmatchede os, og det var da også efter hjørnespark, de udlignede til 2-2, fortalte Faster/Hannings fodboldboss Martin Andersen.

Thomas Madsen bragte Faster/Hanning foran 1-0 efter et kvarter på flot lob over målmanden på en stikning fra Rasmus Storgaard Hansen. Ti minutter senere var Simon Hansen uheldig at sende bolden i eget net efter en tværbold. 18 minutter før tid tacklede Rasmus Storgaard Hansen sig til bolden i feltet, og han spillede bagud til Kristian Solsø Hindhede, der scorede til 2-1.

- Vi havde mest spil, og med bolden var vi bedst. Men Kibæk havde lige så mange chancer som os, så uafgjort var ikke helt forkert, fortalte Martin Andersen.

Fodbold: Ringkøbing IFs damer var på en vanskelig opgave ude mod topholdet AaB i kvindeserien onsdag aften, og det blev da også til et nederlag på 2-1.

- Men vi var faktisk uheldige med ikke at få point med hjem. Jeg er virkelig stolt af spillerne efter den indsats, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

RIF forsøgte at stå kompakt, og det lykkedes. Som tiden gik, blev AaB mere og mere frustreret, fordi de ikke fik scoret.

- Så skete der det, de fik en advarsel. Ubevidst slappede vi måske lidt af, og det blev straffet med et mål lige efter. Et par minutter senere fik Sarah Vang et flot skud helt fantastisk reddet. I stedet for 1-1 blev det kort efter 2-0, mens vi var i overtal, fortalte Claus Scotwin.

Omkring et kvarter før tid fik RIF nyt håb, da Tanja Sig Bernhard reducerede i kontraløb.

- Vi kastede alt frem, og det var tæt på at give bonus. Sophie Lybæk Hebroe fik et flot skud reddet, og bolden dansede tæt på mål efter et hjørnespark, men vi havde bare ikke heldet med os, sagde Claus Scotwin.

Fodbold: Ringkøbing IF tabte onsdag topopgøret i U19 drenge liga 1 med 3-1 ude mod Herning Fremad.

- Fortjent nok. Herning ville det mere end os. De var meget opsatte, fortalte RIFs træner Niels Henrik Larsen.

Herning kom på 1-0 efter 20 minutter. Efter 62 minutter fik RIF udlignet på et selvmål.

- Vi var med langt hen i kampen, men i de sidste fem minutter fik Herning scoret to gange. Det var lidt ærgerligt, men det var nu ok, som kampen forløb, sagde Niels Henrik Larsen.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset