Annonce
Sport

BK Klitten med i kampen om andenpladsen i serie 3

Mathias Hansen scorede sejrsmålet til 1-0 for BK Klitten på straffespark begået mod ham selv. Arkivfoto

Fodbold: BK Klitten er stadig med i kampen om andenpladsen i serie 3 pulje 33, efter de mandag formiddag på udebane slog Skovlund 1-0. Kampens enlige mål blev scoret allerede efter 11 minutters spil, da Klittens topscorer Mathias Hansen udnyttede et straffespark begået mod ham selv.

- Der var chancer til begge sider. Midtvejs i kampen brændte vi nogle store, og det gjorde vi også i slutfasen. Omvendt skal vi også være glad for målmand Mads Svendsen, der hev flere gode redninger frem i løbet af kampen, fortalte Klittens træner Torben Høy.

Klitten mangler en hjemmekamp mod Faster/Hanning og så en udekamp mod det suveræne tophold fra Blåbjerg i sidste runde. Hvis Klitten skal nå andenpladsen, skal begge kampe vindes, mens Tarp skal tabe en af deres to kampe mod bundhold.

Fodbold: Vorgod/Barde MOF fik som ventet en sejr hjemme i serie 4 pulje 61, da de mandag havde besøg af Ølstrup G&U 2. Vorgod/Barde vandt 4-1.

- Men vi manglede noget energi, så Ølstrup var egentlig ganske godt med ind til midten af anden halvleg, hvor vi lukkede kampen med to hurtige mål, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Efter 14 minutter scorede Christoffer Ipsen til 1-0 på en tværbold fra Emil Rentius Sørensen.

- Vi kunne godt have ført ved pausen. Der var gode chancer, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

Udligningen kom først efter en time, hvor Rasmus Olesen scorede smukt på langskud.

Efter 64 minutter blev det 1-0 ved Jakob Kjær Nielsen på hovedstød efter hjørnespark fra Anders Krarup. Seks minutter senere var det Kåre Dyhr Pedersen, der kunne score til 3-1 efter endnu et hjørnespark fra Anders Krarup.

- Jeg tror, det er første gang i sæsonen, vi har scoret efter en dødbold, fortalte Jesper Kjær.

De to mål lukkede kampen.

- Ja så var vi færdige. Der var ikke mere i os, fortalte Jonas Kjeldgaard, der måtte se sit hold lave et dumt selvmål kort før slutfløjt.

Fodbold: Efter tre nederlag i træk var der opmuntring til Ringkøbing IFs U19 drenge liga 1, da det mandag blev til sejr på 4-0 ude over Tarup/Paarup.

- Ja det var en fornøjelse at vinde igen. Det trængte holdet til. Det var også godt at se måden, vi vandt på. En helstøbt og meget koncentreret indsats. Og så var det fint at se tre U17-spillere i aktion. De gjorde det godt her kort inden, de rykker op som U19, fortalte RIFs træner Niels Henrik Larsen.

Elliott Baliti havde brændt en god chance, inden han på oplæg fra Magnus Merrild scorede til 1-0 efter 23 minutter. Minuttet efter endte bandespil mellem Johan Søndergaard Larsen og Marcus Maarbjerg Nielsen med, at Johan Søndergaard Larsen spillede bolden skråt bagud fra baglinjen til målscorer Marcus Maarbjerg Nielsen.

- Vi fik lagt et godt pres, da vi kom 10-15 minutter ind i kampen. Det pres holdt vi, og vi forærede ikke meget væk i den anden ende. Det var fint, sagde Niels Henrik Larsen.

Efter pausen øgede Martin Kiilerich på en fremragende stikning ned gennem forsvaret fra Christian Abildgaard, og så lukkede Tobias Plauborg Jensen kampen med et velplaceret skud fra kanten af feltet til 4-0.

Fodbold: Ringkøbing IF reddede sig definitivt i kvindeserien, da de mandag vandt 4-3 hjemme over Vejgaard.

- Det var dejligt at få det på plads. Nu vil vi se, om vi kan nå at få fat i fjerdepladsen og nå at få flere point end sidste sæson, sagde træner Claus Scotwin.

Kampen blev en gyser.

Der var ikke gået ti minutter, da Amanda Holbøll tæmmede et indlæg med brystet og sparkede bolden sikkert i mål til 1-0.

Efter 13 minutter blev det ud af ingenting 1-1. Et indlæg ramte en RIF-forsvarer i ryggen og gik i mål.

- Heldigvis løb vi direkte op og scorede i næste minut til 2-1. Amanda Holbøll udnyttede en ripost, fortalte Claus Scotwin.

Efter 36 minutter scorede Vejgaard lidt for let på hovedstød efter hjørnespark. Inden pausen kom RIF igen i front, da Louise Beltoft Smidt Olesen udnyttede en ripost efter hårdt skud fra Mia Højbjerg.

- Vi kom lidt under pres i starten af anden halvleg. Men da Vejgaard løb lidt tør for kræfter, stod vi i kø for at score. Vi brændte friløbere, vi ramte træværket, så det var en bet, at Vejgaard udlignede til 3-3 på en ripost efter 87 minutter, fortalte Claus Scotwin.

Igen gik der kun kort tid, inden RIF slog tilbage. Der blev fløjtet for straffespark til Tanja Sig Bernhard, og målvogter Sidse Lemmer scorede sikkert til slutresultatet 4-3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce