Annonce
Ringkøbing-Skjern

BK Klitten fjernede Spjald IF fra andenpladsen med fortjent sejr på 2-0

Marcus Houborg var igen på pletten for BK Klitten med en scoring, da BK Klitten hentede tre vigtige point i bestræbelserne på at slippe fri af nedrykning. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Tingene spidser til i serie 2 pulje 15, hvor Spjald IF nu bliver en del af kampen om at undgå tredjesidstepladsen, efter Spjald tabte fortjent med 2-0 i Hvide Sande mod BK Klitten.
Annonce

Hvide Sande: Fra andenpladsen til suppedasen.

Det var den betegnelse, Spjald IFs træner Jørn Aas satte på den tur, Spjald kom på søndag eftermiddag, hvor holdet tabte 2-0 ude mod BK Klitten.

Og ganske fortjent. Spjald havde godt nok bolden mest, men det var Klitten, der var farlige foran mål.

- Vi havde snakket om det inden kampen, at vi bare ikke måtte løbe i Klittens kontrakniv. Det gjorde vi så alligevel i slutningen af første halvleg, hvor vi vel sad på 70 procent af spillet, fortalte Jørn Aas.

Men det var helt efter Klittens plan.

- Vi koncentrerede os om at stå solidt defensivt. Når vi fik chancen, så ville vi forsøge at slå til med kontraløb over kanterne. Det lykkedes da meget godt, fortalte Klittens træner Torben Høy.

Det første mål scorede Marcus Houborg efter indlæg efter godt opspil af Frederik Backs og Andreas Jensen.

- Det andet mål var super flot. Opspil helt nede fra eget forsvar. Philip Thøgersen og Frederik Backs førte bolden frem, og det endte med, at Philip Thøgersen spillede bolden bagud til Jacob Vandborg, der så scorede til 2-0. Flot, sagde Torben Høy.

Han kunne ikke fortælle om andre helt åbne chancer til Klitten.

- Nej vi fik det optimale ud af den kamp, sagde Torben Høy.

Først mod slutningen af kampen kom Spjald frem til tre afslutninger, men Mikkel Møller og Kenneth Dam skød forbi mål, og Marc Lykke headede forbi mål.

- Klitten stod dybt, og vi manglede fysik til at kunne sætte dem af mand mod mand. Vi kom aldrig i overtal eller ned bag deres forsvar, så vi skabte alt for lidt, forklarede Jørn Aas.

Måbjerg og Mejrup deler nu tredjesidstepladsen med 16 point, Klitten har 17 og Spjald 18. Alt kan ske i de tre sidste runder, hvor Spjald har et godt program med kampe først mod bundholdet Borbjerg og så Mejrup og Måbjerg. Klitten skal til Ølstrup og Borbjerg, inden de slutter af med en gyser hjemme mod Mejrup.

Serie 2 pulje 15

BK Klitten-Spjald IF 2-0 (2-0)

Mål: 38. minut: 1-0 ved Marcus Houborg. 45. minut: 2-0 ved Jacob Vandborg. To advarsler til Klitten det sidste kvarters tid. Spjald skiftede Mikkel Husted ind efter 33 minutter for Jonas Mortensen, i pausen kom Martin Holk Pedersen på banen for Thomas Riskjær Kristensen, og efter 55 minutter kom Daniel Sørensen på banen for Christian Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce