Fodbold

BK Klitten fik vigtig sejr i topopgør

André Behrle længst til venstre scorede igen for Tarm IF, der dog også tabte igen i serie 3. Arkivfoto
Med 3-0 hjemme over Blåbjerg rykkede BK Klitten op på en delt andenplads i serie 3, hvor Faster/Hanning fik en god sejr i Skovlund. Skjern GF 2 vandt sikkert topkampen i serie 4 ude mod Troldhede.

Serie 3 pulje 33

Klitten-Blåbjerg 3-0

1-0 efter 72 minutter ved Frederik Backs med skruet skud efter sololøb.

2-0 efter 82 minutter ved Frederik Backs, der selv erobrede bolden fra Blåbjergs målmand og scorede let.

3-0 efter 87 minutter ved Malthe Backs på frispilning fra Philip Bay Thøgersen.

- En meget vigtig sejr, for nu er vi på en delt andenplads kun et enkelt point fra førstepladsen. Og vi skulle endda have vundet klart større. Allerede i det første kvarter af kampen brændte vi tre helt åbne chancer. Vi spillede en meget god kamp, og det var fuldt fortjent, vi fik afgjort kampen med tre mål i slutfasen, for vi var klart bedst, fortalte Klittens træner Torben Høj.

Skovlund-Faster/Hanning 0-3

0-1 efter 19 minutter ved Thomas Madsen på hovedstød over målmanden efter godt indlæg fra Kristian Wulff.

0-2 efter 61 minutter ved Rasmus Storgaard Hansen. Han erobrede selv bolden i kanten af feltet. Bolden blev spillet til Mads Hansen, der snød et par mand og spillede skråt bagud til Rasmus Storgaard Hansen, der scorede fladt.

0-3 efter 65 minutter ved Rasmus Storgaard Hansen på en ripost efter forsøg fra Anders Madsen.

- Nu er humøret højt igen. Vi spillede en rigtig god kamp, og det var fortjent, vi vandt. Skovlund brændte straffespark 20 minutter før tid, hvor målmand Christian Alstrup reddede flot. En god sejr til os, fortalte Faster/Hannings holdleder Martin Andersen.

Tarm-Tarp 1-3

0-1 efter 14 minutter hvor Tarm sov efter en dødbold.

0-2 efter 17 minutter på gennemspillet angreb.

0-3 efter 22 minutter efter passivt forsvarsspil efter indkast.

1-3 efter 75 minutter ved André Behrle på en bold i dybden fra Jesper Skak.

- Det var som om, vi lige skulle ryste nederlaget på 11-0 sidst af os. Det gjorde vi først, efter vi havde lavet et par dumme fejl defensivt ved det første og det tredje mål. Spillemæssigt var det lige før pausen, mens vi var klart bedst i anden halvleg. Vi havde en stor chance, og vi havde gerne set straffespark for hånd på bolden, men vi fik ikke point ud af det, og det var ærgerligt efter en meget fin anden halvleg, fortalte Tarms holdleder Peter Kirchhecker.

Serie 4 pulje 61

Troldhede-Skjern 2 2-5

0-1 i første minut ved Mathias Tang på sololøb.

0-2 efter 14 minutter ved Mathias Tang, der driblede sig fri til scoring.

1-2 efter 20 minutter ved Thomas Nymann, der scorede efter frispark fra Morten Agerbo. I samme ombæring blev Thomas Nymann skadet.

1-3 lige efter pausen ved Erik Rønne Kristensen på oplæg fra Gracieux Kicha.

2-3 efter 55 minutter ved Lasse Lux Pedersen efter oplæg fra Minescu Petronel.

2-4 efter 75 minutter ved Nikolaj Nielsen på oplæg fra Erik Rønne Kristensen.

2-5 kort før tid ved Jeppe Georg Pedersen efter hjørnespark.

- Vi var slet ikke klar fra start, og Skjern scorede efter 30 sekunder. Skjern var gode. De spillede hurtigt og godt, så det var fortjent, de vandt, fortalte Troldhedes Thomas Nymann.

- Vi manglede fem mand fra den normale startopstilling, men alligevel vandt vi sikkert i noget, der ligner en topkamp. Det viser bare, hvor god bredde vi har. Afløserne gjorde det bare flot, fortalte en meget tilfreds Jan Thomsen fra Skjern GF.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce