Annonce
Ringkøbing

BK Hertz flytter midlertidigt adresse

Entreprenørfirmaet B&V Kristensen er i gang med at gøre den tidligere Hans Ruby-butik klar til dametøjsbutikken BK Hertz. Butiks-lokalet skal være klar til indrykning 1. februar. Foto: Peter Linderoth Sørensen
Bygningen, hvor BK Hertz holder til, skal rives ned. Derfor flytter butikken længere ned ad Nygade til den tidligere Ruby-butik.
Annonce

Ringkøbing: Håndværkerne har travlt bag det brune papir i Nygade 14. Her havde Hans Ruby tidligere herretøjsbutik, men nu er håndværkerne fra entreprenørfirmaet B&V Kristensen i gang med at gøre lokalerne klar til dametøjsbutikken BK Hertz.

Den butik holder til længere nede ad Nygade, men bliver nødt til at flytte, fordi Landbobanken, der ejer bygningen, vil rive Nygade 4 ned og bygge nyt i stedet. Der skal stadig være butikslokaler i stueetagen, mens banken selv skal bruge de øvrige lokaler.

- Vi skal være færdige med butikslokalerne til 1. februar, så de er indflytningsklare. Vi er også i gang med at lave to lejemål på 1. og 2. sal, men de er først færdige til sommerferien, fortæller Kenneth Kristensen fra B&V Kristensen om bygningen, hvor Hans Ruby havde herretøjsbutik.


Vi skal være færdige med butikslokalerne til 1. februar, så de er indflytningsklare.

Kenneth Kristensen, B&V Kristensen


Han har købt ejendommen af ejendomsmægler Mikkel Middelhede, men overtager den først fra 1. januar.

- B&V Kristensen har haft dispositionsret over lokalerne siden 1. november, forklarer Mikkel Middelhede, der selv overtog bygningen i foråret.

BK Hertz søger i øvrigt en ny butikschef.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce