x
Annonce
Håndbold

Bjarte Myrhol som forstærkning - så vandt Skjern Håndbolds andethold vigtige point

Skjern Håndbolds målmand Frederik Sand havde ti redninger i anden halvleg, og det var vigtig, da Skjern 2 slog Give 24-22. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 havde forstærket sig med Bjarte Myrhol, og det var med til at sikre en sejr på 24-22 hjemme over HK Give Fremad i 2. division herrer.

Skjern: Skjern Håndbolds andethold fik ny optimisme i bunden af 2. division med sejren hjemme over Give søndag.

- Ja de to point er vigtige for os. Vi har et godt slutprogram, så jeg tror, vi redder os, sagde Skjerns træner Allan P. Sørensen.

At Skjern gerne vil blive oppe, kunne man også se af, at klubben lod Bjarte Myrhol spille sin første kamp efter et sygdomsforløb.

- Fra start var det ikke en fordel, for vi satsede alt for meget på indspil til Bjarte. Vi fik heller ikke rigtigt løst Gives 5:1-forsvar, så de første minutter var ikke gode. Men vi kom bedre i gang. Mathias Tang var tilbage efter en skade, og det gav bedre struktur i spillet. Ved pausen var vi lige med stillingen 13-13, fortalte Allan P. Sørensen.

Tingene blev bedre i anden halvleg.

- Forsvaret fik langt bedre fat. Det var også vigtigt, at Frederik Sand havde ti redninger efter pausen mod fem før pausen. På 11 gode minutter bragte vi os foran med tre mål. Derfra brændte vi lidt, så Give fik reduceret til 21-20. Men vi holdt fast i slutfasen, hvor jeg synes, vi var fysisk overlegne. Det var godt at se, sluttede en tilfreds Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-HK Give Fremad 24-22

Målscorere Skjern Håndbold 2: Mathias Gliese 6, Niklas Moltke 4, Mathias Tang 3, Rasmus Meyer 3, Bjarte Myrhol 3, Kristian Tind 2, Oliver Juhl Refsgaard 2 og Tobias Vils 1. Straffekast: Skjern 0, Give 5 (5 mål). Udvisninger: Tre til hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Alt udsolgt midt i corona-hjemsøgelsen

Dagens gode lokale erhvervsnyhed i går var, at Lalandia nu har solgt samtlige 440 feriehuse i den kommende feriepark i Søndervig. Nogle af os husker sikkert, hvordan de første ferieparkplaner i Søndervig blev stoppet af finanskrisen i 2008, og det tog årevis og et gigantisk benarbejde fra projektmager Keld Hansens side at få pustet nyt liv i projektet igen. Sådan ser det heldigvis ikke ud til at ende denne gang. Ingen af os ved, hvor landet lander økonomisk, når corona-krisen engang er slut; sjovt bliver det ikke, så meget er sikkert. Men folk har altså ikke mistet modet til at investere i feriehusprojektet i Søndervig, og det er positivt af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at projektet bliver gennemført, og det er endnu vigtigere, end det var før coronakrisen; det vil tilføre turismen i vort område et kvalitetsløft, vi får brug for i efter-corona-verdenen. Lalandia vil være endnu en grund til at vælge at tage på ferie i vort område frem for andre steder. For det andet bidrager Lalandia-byggeriet og de investeringer i infrastrukturen i området, som det medfører, til at skabe aktivitet i lokalsamfundet, både i byggefasen og i den efterfølgende driftsfase. Det er vigtigt, for vi må regne med, at arbejdsløsheden stiger voldsomt, i alt fald i en periode, og derfor har vi brug for alle de arbejdspladser, vi kan skaffe. For det tredje - og det er ikke det mindst vigtige - vil synet af, at der sker noget, at der er gang i byggeaktiviteterne, være med til at løfte optimismen og troen på, at samfundet ikke er kastet ned i en afgrundsdyb depression. Noget af det mest nedslående ved finanskrisen i 2008 var netop, at alt i en periode gik i stå. Der er ingen grund til at besmykke virkeligheden. Lige nu står vi midt i den værste krise, økonomisk og sundhedsmæssigt, nogen af os kan huske. Hvordan verden ser ud på den anden side af tunnellen, ved vi selvsagt ikke. Derfor er det også så vigtigt at glæde sig over det, der trods alt peger hen imod fremtidig vækst og udvikling i vort område. Hvem ved - måske god plads og masser af frisk luft fremover vil være et af de bedste turistmæssige salgsargumenter. Det kan vi alt fald byde på her i Naturens Rige.

Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce