Annonce
Skjern Håndbold

Bjarte Myrhol i frivillig karantæne: Har corona-lignende symptomer efter rejse til Tyskland

Bjarte Myrhol på langs på håndboldbanen. Nu er det hjemme i sengen, Bjarte Myrhol er på langs på grund af mistanke om coronavirus. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter en mindre rejse til Tyskland fik Skjern Håndbolds Bjarte Myrhol symptomer, der minder om corona-symptomer. Det fik klublæge Steen Kalms til at råde Bjarte Myrhol til at reagere som om, han har corona, og derfor er Bjarte Myrhol nu gået i frivillig karantæne i hjemmet i Skjern.
Annonce

Skjern: Så var det min tur til at blive smittet efter en rejse til Tyskland. Heldigvis kun relativt milde symptomer. Vil påpege at vi ikke har været i kontakt med nogen mennesker, efter vi er kommet tilbage til Danmark.

Sådan skrev Skjern Håndbolds anfører Bjarte Myrhol onsdag aften på sin instagram-profil. Teksten var ledsaget af et billede af en smilende Bjarte Myrhol, der ligger i sengen med sin datter ved sin side.

Det er ikke lykkedes at få fat i Bjarte Myrhol for en uddybende kommentar. Til gengæld kan Skjern Håndbolds læge Steen Kalms komme med lidt flere informationer.

- Bjarte ringede og sagde, at han havde nogle symptomer, der minder om corona-symptomer. Da han var på vej hjem fra udlandet, rådede jeg ham til at tage direkte hjem og lade som om, han har corona. Han er gået i selvvalgt karantæne, fordi symptomerne minder om corona. Bjarte er ikke blevet testet, og det tror jeg slet ikke, han kan blive lige nu, når han kun har milde symptomer, fortæller Steen Kalms.

Skjern Håndbold bruger i det hele taget Steen Kalms til alt, der er lægefagligt. Derfor har han også været med inde over, da nogle Skjern-spillere ønskede at hjælpe med at bringe varer ud i Skjern, hvis der er nogle, der har behov for det i disse corona tider.

- Jeg har sagt, at hvis de har bare de mindste symptomer af nogen art, så skal de selvfølgelig ikke køre ud. De må endelig ikke gøre noget dumt. Jeg har sagt, at de skal bruge deres sunde fornuft, og så skal de ellers følge de mange anvisninger, der er sendt ud fra Sundhedsstyrelsen, fortæller Steen Kalms.

Skjern Håndbolds Thomas Mogensen er beordret i karantæne. Thomas Mogensens søn har været i kontakt med en person smittet med corona-virus, og derfor er Thomas Mogensen og resten af familien sendt i karantæne i 14 dage i hjemmet i Flensburg.

De to tilfælde har ikke fået Skjern Håndbold til at ændre på noget.

- Vi kan ikke rigtig ændre på noget. Det er jo over en uge siden, spillerne blev sendt hjem, og de har ikke haft kontakt med hinanden siden. Vi har gjort, hvad vi kan, fortæller Carsten Thygesen.

JThomas Mogensen er sat i karantæne i hjemmet i Flensburg, fordi hans søn har været i kontakt med en person, der er ramt af corona. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce