Annonce
Navne

Bjarte Myrhol er glad for at Håndbold EM snart er ovre

Bjarte Myrhol jubler efter en scoring for Skjern Håndbold. Til gengæld jubler han ikke over, at han ikke kunne spille for det norske landshold i denne omgang. Norge røg desværre ud i semifinalen ved EM efter et voldsomt jævnbyrdigt drama mod Kroatien, så Bjarte Myrhol slipper for at sidde yderst på kanten af stolen til finalen i dag. Foto: Jørgen Kirk
Bjarte Myrhol har spillet for det norske landshold siden 2002. Han har tilmed været anfører siden 2014. Så det er ikke sjovt i år, hvor han er fraværende på grund af sygdom. Læs her, hvorfor han gerne ville have en middagsaftale med Picasso.

En god søndag for mig er Stille og rolig dag i haven med familien, hvor solen skinner og det ikke blæser. Dette sker desværre ikke så tit, men vi nyder det når det først sker.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende: Vesterhavet er helt fantastisk! Måske et besøg til Henne Strand.

Mit seneste besøg i en kirke var: Kan jeg ikke engang huske. Jeg er ikke troende.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være: Jeg vil nok ikke tørre uanset, men om jeg hadde haft selvtillit til det hadde jeg nok sunget Damien Rice eller the Cure.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse vil jeg rejse til Maldivene. Det vakreste sted på jord!

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være med Picasso, så håber jeg han vil tegne en tegning til mine børn, som jeg så selvsagt ville sælge.

Det irriterer mig helt vildt at det blæser så meget her ude på Vestjylland, og det irriterer meg også rett meget at det kombineres med regn.

Hvis jeg selv skal sige det, se er mine stærke og svage sider, at: Jeg ser muligheder i det meste, og mine svage sider viser sig når jeg ikke får nok mad og søvn.

Lige nu ser jeg frem til... at Håndbold EM snart er ovre.

Annonce

Bjarte Myrhol

Alder: 37

Uddannelse: Lidt forskjellig. Grundkursus som idrætslærer, journalist og i medisin. Alle tre kun et år.

Stilling: Håndboldspiller

Bopæl: Skjern

Civil Status: Gift, to barn og venter nummer tre

Fritidsinteresse: Golf

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Jens Andersen om Kim Larsens liv

Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce