Annonce
Jubilæum

Bjarne har 40 års jubilæum hos RAH

Bjarne Birkmose. Pressefoto
Når det virkelig brænder på i en hovedstation, ringer RAH til Bjarne Birkmose.
Annonce

Ringkøbing: Elektriker Bjarne Birkmose kan den 3. december 2019 fejre 40 års jubilæum hos RAH Service A/S. Bjarne er oprindeligt uddannet mekaniker, og har efterfølgende som voksenlærling gennemført elektrikeruddannelsen hos RAH og Skive Tekniske skole.

Bjarne har gennem årene været med i næsten alle processer hos RAH, han har arbejdet med både 0,4 kV og 10 kV anlæg i RAHs elnet.

De seneste år har Bjarne især arbejdet med vores hovedstationer (60/10 kV stationer), hvor han har været med til at forny og opgradere mange af disse hovedstationer i RAHs område.

Bjarne er på trods af, at han ikke længere er en del af vagtpersonalet hos RAH, ham vi ringer til, når det virkelig brænder på i en hovedstation og vi skal have gjort noget i en fart.

Bjarne er hos RAH kendt og respekteret som en teknisk meget vidende medarbejder. Teknikkerne hos RAH har en meget stor hjælp i Bjarnes viden og hjælpsomhed.

Privat er Bjarne gift med Gitte, de har børnene Ulla og Steffen, samt tre børnebørn. Fritiden bliver brugt på rejser, gerne USA hvor de jo kører i biler med tilpas mange cylindre.

Bjarne har en stor interesse for mekanik og elektronik, så der bliver brugt meget fritid i det store værksted, han har bygget på hjemadressen. Jubilæet bliver markeret internt hos RAH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce