Annonce
Erhverv

Birk bliver stedet for det nye hovedsæde for Vestjysk Bank

Administrerende vicebankdirektør Claus E. Petersen og administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen flytter hovedsædet til Birk ved Herning. Pressefoto
Vestjysk Bank har fundet stedet, hvor det nye hovedsæde skal være - de gamle hovedsæder skal sælges

Lemvig/Birk: Det bliver Birk ved Herning, der bliver stedet, hvor Vestjysk Bank skal have sit nye hovedsæde.

I forbindelse med fusionen med Den jyske Sparekasse blev det meldt ud, at vestjysk bank ville flytte hovedsædet fra Lemvig til Herning. Samtidig ville Den Jyske Sparekasses hovedkontor i Grindsted blive nedlagt. Vestjysk Bank etablerer nyt hovedsæde i Birk ved Herning

Banken har indgået en lejeaftale med HD Ejendomme om nyt domicil i Birk og forventer at flytte ind inden sommerferien, når bygningen er blevet renoveret. Vestjysk Banks hovedsædefunktioner flytter dermed sammen, mens de kundevendte afdelinger i henholdsvis Lemvig og Grindsted fortsætter deres lokale virke.

Annonce

150 medarbejdere

Siden fusionen har banken  været på udkig i Herning-området efter en egnet lokation til det nye hovedsæde, som skal huse cirka 150 medarbejdere. I den forbindelse er alle muligheder lige fra at bygge et helt nyt hovedkontor til midlertidig leje af eksisterende lokaler blevet undersøgt.

Det har været et stort ønske at finde en placering, som er let tilgængelig for medarbejderne, og det er nu lykkedes. Den nye adresse bliver Industrivej Syd 13C, 7400 Herning, hvor der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen, og benytter man offentlige transportmidler, er det også let at komme dertil.


Det bliver rigtig godt at kunne mødes fysisk med sine kolleger, for alt andet lige så styrker det samarbejdet i og på tværs af en organisation, når man møder hinanden på gangen eller i kantinen.

Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør Vestjysk Bank


- Gennem processen har vi haft en god dialog med HD Ejendomme, og vi er glade for den aftale, vi nu har indgået om at leje domicilet i Birk, som opfylder vores ønsker til et nyt hovedsæde. Vi glæder os meget til at flytte ind, når bygningen er blevet renoveret, så den passer til vores behov, siger adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Lejeaftalen strækker sig over en længere periode, og det nye hovedsæde i Birk betragtes derfor som en permanent løsning.

Annonce

Ser frem til at samles

Jan Ulsø Madsen ser frem til, at stabsmedarbejderne snart kan samles under ét tag.

- Det bliver rigtig godt at kunne mødes fysisk med sine kolleger, for alt andet lige så styrker det samarbejdet i og på tværs af en organisation, når man møder hinanden på gangen eller i kantinen. Det bliver også rart for medarbejderne på vores to nuværende hovedkontorer at få klarhed omkring deres fremtidige arbejdssted. Det giver ro.

Annonce

Vil sælge hovedsæder

Alle stabsfunktioner flyttes til det nye hovedsæde undtagen Back Office og de kundevendte afdelinger Landbrugscenteret, Storkunder Erhverv, Særlige Engagementer, Private Banking og Kundeservice, som forbliver på deres nuværende lokationer.

I forbindelse med den kommende sammenlægning af bankens hovedsædefunktioner understreger Jan Ulsø Madsen, at de kundevendte afdelinger i henholdsvis Lemvig og Grindsted fortsætter uændret som et vigtigt led i at fastholde den lokale forankring.

Banken arbejder på at finde gode løsninger for de nuværende hovedkontorbygninger i Lemvig og Grindsted, der ønskes afhændet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Brændte dæk og madrasser giver stor bøde

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

KD mødte møllekritiske borgere: I skal vide, at debatten om testcentret slider på lokalsamfundet

Annonce