Annonce
Vestjylland

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

Louise Obel, der stammer fra Holstebro og sammen med sin mand ejer tre Big Bio-biografer, kan omsider åbne Holstebros "nye" biograf på den måde, det var tiltænkt fra starten: Med premieren på den nye James Bond-film og uden nogen restriktioner. Genrefoto: Morten Stricker
Alle fem sale vil vise én film den 30. september: Den nye James Bond-film. Vores økonomiske situation er stadig udfordret, men dette er et lys for enden af tunnelen, siger biografejeren.

Holstebro: Filmreferencerne ligger lige for, når man taler biograf, og her er det oplagt at plukke "Tilbage til fremtiden", for Big Bio inviterer nu til gallaåbning, når den nye James Bond-film får premiere den 30. september.

Igen.

Filmen skulle have åbnet biografen for mere end halvandet år siden. Men så kom corona, udskydelser, restriktioner og nedlukninger.

Annonce

- Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt. Den film skulle have åbnet os, og det blev den film, der lukkede os. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at nu er Bond her omsider. H.C. Østerby (borgmester, red.) har været så sød at sige, at han gerne tager hele åbningen én gang til, dog uden restriktioner denne gang, siger ejer Louise Obel.

Biografens økonomiske situation er udfordret, så vi har brug for stor opbakning, og her må vi bare sige: Hold da op, hvor har Holstebro taget godt imod os. Det er vi dybt taknemmelige over.

Louise Obel, biografejer.

Der var en gallapremiere i sin tid, men den skete med restriktioner og en erstatningsfilm. Denne gang er der James Bond, rød løber, champagne, levende musik og cocktails, og hele premieredagen vil man dedikere til filmen, som vises i alle fem sale.

Svær økonomi

- Biografens økonomiske situation er udfordret, så vi har brug for stor opbakning, og her må vi bare sige: Hold da op, hvor har Holstebro taget godt imod os. Det er vi dybt taknemmelige over. Og vi ser mange gode takter. Denne Bond-film bringer virkeligt lyset frem, synes jeg, for én ting er, at vi for længst har fået lov til at åbne, men der skal altså også være film at vise, siger Louise Obel.

Dette foto viser meget fint, hvor længe den nye James Bond-film har ligget og ventet på en premieredag fri for corona: Filmens skuespillere Daniel Craig (James Bond) and Rami Malek (filmens skurk) poserer på Times Square i New York City - den 4. december, 2019. Den 30. september kan se ses på lærredet til gallapremieren i Holstebro. Billetsalget begynder på mandag. Foto: Reuters/Carlo Allegri

De internationale titler har været udskudt med få undtagelser. Alternativt er de blevet vist på en streamingtjeneste.

- Jeg ved ikke, hvor vi havde stået, hvis dansk film ikke havde haft det filmår, det har haft. Det har været en kæmpe hjælp at kunne vise titler som Druk, Retfærdighedens Ryttere, Ternet Ninja 2 og nu film som Margrete den Første og Ole Bornedals Skyggen i mit øje, understreger biografejeren, inden hun også griber fat i en filmreference:

- Med alt det, vi har været igennem, er titlen på den nye James Bond-film, "No time to die", meget passende. Vi skal ud og leve igen, og hvordan markeres det bedre end med en stor international film - uden restriktioner.

Annonce
Navne For abonnenter

Ny psykolog i byen: Krista er klar til at luge ud i angst og stress sammen med sin far

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Butiksejer afslørede tyv på nettet - det koster bøde på 4000 kroner: - Jeg må sige, at det er det værd

Skjern For abonnenter

Nu skal der saneres i Skjern: Hansen & Larsen køber udtjente huse op på stribe - her er deres plan

Tarm

47-årig dømt for at besidde narko: Amfetamin var til ham selv

Ringkøbing-Skjern

Bedstefar tiltalt for overgreb og trusler mod børnebørn: De fik hjælp til at finde på det

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Se kortet: 1695 børn og voksne er smittet den seneste uge - et sogn topper igen listen

Vinhandel gearer op:  - Inden for få år skal vi i hvert fald runde en omsætning på en halv milliard

Ringkøbing-Skjern

Vild politijagt: 42-årig ville ikke stoppes af politiet - efter 20 minutter kørte han over en sømmåtte

Tip til virksomheder, der er lamslået over reformaftale: Ansæt en rumæner med et godt netværk

Hvide Sande

Vinterbadning på turbo: Først hyperventilerer du, og så dykker du ned i iskoldt vand

Ringkøbing For abonnenter

Købte klitgård for fire millioner kroner og renoverer den for markant mere: - Den kommer til at stå knivskarpt

Ringkøbing-Skjern

Minkavlere tror stadig ikke på en fremtid for faget: Det er alt for usikkert for os at starte op igen

Annonce