Annonce
Vestjylland

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

Louise Obel, der stammer fra Holstebro og sammen med sin mand ejer tre Big Bio-biografer, kan omsider åbne Holstebros "nye" biograf på den måde, det var tiltænkt fra starten: Med premieren på den nye James Bond-film og uden nogen restriktioner. Genrefoto: Morten Stricker
Alle fem sale vil vise én film den 30. september: Den nye James Bond-film. Vores økonomiske situation er stadig udfordret, men dette er et lys for enden af tunnelen, siger biografejeren.

Holstebro: Filmreferencerne ligger lige for, når man taler biograf, og her er det oplagt at plukke "Tilbage til fremtiden", for Big Bio inviterer nu til gallaåbning, når den nye James Bond-film får premiere den 30. september.

Igen.

Filmen skulle have åbnet biografen for mere end halvandet år siden. Men så kom corona, udskydelser, restriktioner og nedlukninger.

Annonce

- Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt. Den film skulle have åbnet os, og det blev den film, der lukkede os. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at nu er Bond her omsider. H.C. Østerby (borgmester, red.) har været så sød at sige, at han gerne tager hele åbningen én gang til, dog uden restriktioner denne gang, siger ejer Louise Obel.

Biografens økonomiske situation er udfordret, så vi har brug for stor opbakning, og her må vi bare sige: Hold da op, hvor har Holstebro taget godt imod os. Det er vi dybt taknemmelige over.

Louise Obel, biografejer.

Der var en gallapremiere i sin tid, men den skete med restriktioner og en erstatningsfilm. Denne gang er der James Bond, rød løber, champagne, levende musik og cocktails, og hele premieredagen vil man dedikere til filmen, som vises i alle fem sale.

Svær økonomi

- Biografens økonomiske situation er udfordret, så vi har brug for stor opbakning, og her må vi bare sige: Hold da op, hvor har Holstebro taget godt imod os. Det er vi dybt taknemmelige over. Og vi ser mange gode takter. Denne Bond-film bringer virkeligt lyset frem, synes jeg, for én ting er, at vi for længst har fået lov til at åbne, men der skal altså også være film at vise, siger Louise Obel.

Dette foto viser meget fint, hvor længe den nye James Bond-film har ligget og ventet på en premieredag fri for corona: Filmens skuespillere Daniel Craig (James Bond) and Rami Malek (filmens skurk) poserer på Times Square i New York City - den 4. december, 2019. Den 30. september kan se ses på lærredet til gallapremieren i Holstebro. Billetsalget begynder på mandag. Foto: Reuters/Carlo Allegri

De internationale titler har været udskudt med få undtagelser. Alternativt er de blevet vist på en streamingtjeneste.

- Jeg ved ikke, hvor vi havde stået, hvis dansk film ikke havde haft det filmår, det har haft. Det har været en kæmpe hjælp at kunne vise titler som Druk, Retfærdighedens Ryttere, Ternet Ninja 2 og nu film som Margrete den Første og Ole Bornedals Skyggen i mit øje, understreger biografejeren, inden hun også griber fat i en filmreference:

- Med alt det, vi har været igennem, er titlen på den nye James Bond-film, "No time to die", meget passende. Vi skal ud og leve igen, og hvordan markeres det bedre end med en stor international film - uden restriktioner.

Annonce
Ringkøbing For abonnenter

48-årige Peter havde gjort alt klar. Nu er han død - og dybt savnet i byen, som han hjalp og som hjalp ham

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing IF For abonnenter

Ringkøbing IFs nye angriber Arman Taranis: Jeg er god nok til superligaen

Skjern For abonnenter

Bent blev overrasket, da han nærstuderede sin elregning: Bor i vindmølleland men får strøm fra atomkraftværker

Ringkøbing-Skjern

Karaktererne er helt i top: Ringkøbing-Skjern er de små og mellemstore virksomheders paradis

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern: Fra 395.000 til 3,6 millioner

Ringkøbing IF

Minut for minut: Genlæs Ringkøbing IFs fortjente sejr på 2-0 over VRI - uden at spille prangende

Sport For abonnenter

Ingen straffekast og syv udvisninger: Rækker Mølle Håndbold mødte stor modgang mod VRI

Hvide Sande For abonnenter

Da manden døde, blev Grethe fast inventar ved sidelinjen: Nu elsker hun fodbold, så det kan høres over hele banen

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

IPL i Lem, Mil-tek i Tim og Søndervig Supermarked kæmpede om "Erhvervsprisen 1996”, en tilskuer på Tim Stadion blev ramt i nakken af en fodbold og besvimede - og andre glimt fra gamle dage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vinteren bliver en dyr omgang: Vestjyske energidirektører ønsker at bruge lokalt produceret strøm i nærområdet

Ringkøbing-Skjern

Se billederne: Sådan tog vi hul på efterårsferien

Annonce