Annonce
Rejser

Billige flybilletter til Island

Så betagende kan en midsommeraften være i Island, og de hurtige kan sikre sig en billig flybillet dertil. Foto: Gretar Skulason/Wikimedia Commons
Annonce

En returbillet fra Danmark til Island for under 1500 kroner i den absolutte højsæson, juli. Så billige flybilletter har direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk aldrig tidligere set. De plejer at ligge mellem 2500 og 3500 kroner, oplyser han.

Afgangene gælder fra både Billund og København, men vær opmærksom på, at man til priser fra 1430 kroner flyver med Lufthansa og derfor skal via Frankfurt, hvilket giver en samlet rejsetid på seks timer. Men for få hundrede kroner ekstra kan man flyve med Icelandair fra København direkte til Island, viser pristjekket. Ole Stouby forudser dog, at priserne vil stige, så har man mod på en ferie i Island på egen hånd, er det formentlig med at slå til hurtigt.

Som alternativ tilbyder Primo Tours færdigpakkede rejser til Island med rejseleder, og det samme gælder bureauer, er i forvejen var specialiseret i rejser dertil.

De lave billetpriser skyldes ifølge Ole Stouby manglende efterspørgsel fra hele verden, og for eksempel ventes hverken amerikanere eller kinesere at kunne rejse til Island denne sommer. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Er indstillet til wildcard: Skjern håber på europæisk håndbold i denne sæson

Ringkøbing-Skjern

Politiet beder om hjælp: To dekorerede figurer savner deres ejer

Ringkøbing-Skjern

Politisk top langer ud: Sommerpakke rammer skævt og skal laves om nu

Skjern

Ni ud af 10 sæsonkortholdere har gentegnet: Skjern håber på flere end 500 tilskuere

Annonce