Annonce
Videbæk

Spjald-virksomhed planlægger endnu en udvidelse: Ny plan skal sikre udvikling

Det er området her omkring Billig-arbejdstøj og Spjald Lægehus, der nu skal udarbejdes en lokalplan for. Foto: Google Gade
Den succesrige Spjald-virksomhed har fået grønt lys: Planlægningsarbejde af et område på tre hektar ved Ølstrupvej kan gå i gang; det vil sikre fremtidig udviklingsbehov, siger direktør Tommy Søndergaard.

SPJALD: Det går forrygende for Billig-arbejdstøj. Så forrygende, at direktør Tommy Søndergaard nu forbereder sig på, at det kan blive nødvendigt at udvide lageret og kontorlokalerne.

- Det er ikke sådan, at vi her og nu skal i gang med at bygge, og vi kommer nok heller ikke i gang i 2022; men vi vil godt være forberedt, hvis det skulle blive nødvendigt, siger han.

Derfor har Billig-arbejdstøj søgt om at få udarbejdet et nyt plangrundlag for et område på cirka tre hektar til det, der hedder "erhvervsformål og centerformål" ved Ølstrupvej 2A.

Annonce

Billig-arbejdstøj har tidligere købt nogle arealer omkring naboen, Spjald Lægehus, og de arealer ønsker Tommy Søndergaard inddraget i en ny lokalplan, der skal muliggøre opførelsen af en ny lagerhal og dermed sikring af virksomhedens fremtidige udviklingsmuligheder.

En ny lokalplan vil ikke bare være til fordel for Billig-arbejdstøj; den vil også sikre lægehusets fremtidige udviklingsmuligheder.

Sagen har lige været behandlet på teknik- og miljøudvalgets seneste møde, og her gav politikerne grønt lys til, at planlægningsarbejdet kan gå i gang.

Rettidig omhu

- Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang. Men vi ved, at planlægningsarbejdet tager tid, så man kan sige, at ved at få det på plads nu, viser vi rettidig omhu, siger Tommy Søndergaard.

Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang.

Tommy Søndergaard, direktør, Billig-arbejdstøj.

I teknik- og miljøudvalget bakkede politikerne helt op om Billig-arbejdstøjs planer.

- Det vil være med til at understøtte virksomhedens vækst, siger teknik- og miljøudvalgsformand John G. Christensen (S), der samtidig peger på, at en ny lokalplan også vil være med til at sikre en hensigtsmæssig anvendelse af virksomhedens og lægehusets arealer i forhold til andre arealer i området.

Billig-arbejdstøj - der blev vinder af Erhvervsprisen 2020 - tog så sent som i 2020 sit nye robotlager i brug. Oprindeligt var det planlagt med 18 robotter, men allerede da lageret blev taget i brug i efteråret 2020, var antallet af mekaniske medarbejdere øget til 30, og i foråret 2021 blev det udvidet endnu engang, så det rummer 36 robotter.

Og når den nye lokalplan er på plads, er der altså rum for yderligere ekspansion.

Annonce
Tarm For abonnenter

En jul med stærke traditioner: 50 år i træk har Hardy hentet sit juletræ hos Inger

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Nu kommer PCR-test til Skjern: Testcenter åbner allerede i denne uge

Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Ringkøbing

Tæt opløb ved kåring af fotoklubs bedste skud: Én og samme fotograf leverede årets skud i både 2020 og 2021

Ringkøbing-Skjern

Går glip af sit sidste byrådsmøde: Iver Enevoldsen har fået corona

Sundhedsstyrelsen opgiver at bremse Omikron: Slut med isolation for nære kontakter til nære kontakter 

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Se med lige nu: Sundhedsmyndighederne giver status på corona-situationen

Ringkøbing

Ny direktør vender hjem til Vestjysk: Landboforening skal nu ledes af tre direktører

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Ringkøbing

Stadig intet svar på Omikron-mistanke men ingen spredning efter gymnasiefest

Annonce