Annonce
Skjern

Billetsalget til Ringkøbing Fjord Jazz Festival begynder før jul

Jazzfestivalen vil gøre endnu mere ud af den gode beliggenhed og også møde folk på havnen. PR-foto
Ringkøbing Fjord Jazz Festival skydes i gang med et godt juletilbud og topnavne på programmet. Blandt topnavnene er Jazz Five, Esben Just og Kansas City Stompers med Ulf Johansson Werre.
Annonce

Ringkøbing: Nedtællingen til Ringkøbing Fjord Jazz Festival 2020 er begyndt – det samme er forsalget. Vanen tro begynder salget med det uhyre populære juletilbud, hvor man for prisen for en partoutbillet får den store jazz-frokost med oven i hatten – helt gratis.

- Vi har i den grad glædet os til at få begyndt. Næste år er 10. år vi holder festivalen. Det er specielt, og festivalen bliver noget specielt. Vi lægger os i den grad i selen for at skabe den bedste og største festival til dato, siger Karsten Andresen, formand for festivalen, i en pressemeddelelse. Da det er 10-året for festivalen kigges alt igennem. Teltene vurderes på ny, musikken vælges med omhu, og så skal Stauning Havn, hvor festivalen hører hjemme, tænkes endnu mere ind i festivalen.

- Vi er heldige med at have den absolut bedste placering i Danmark for en festival, siger Karsten Andresen.

- Derfor kommer vi til at åbne endnu mere op til havnen. Det skal være sådan, at du i festivalugen kan komme på besøg på havnen, mærke stemningen og så blive forført til at købe adgang til hele festivalen.

Annonce

Fordoblet jazzbudget

Ringkøbing Fjord Jazz Festival er en hyldest til den traditionelle jazz fra New Orleans, og i år er budgettet til jazz-musikken blevet fordoblet.

Der er allerede lavet aftale med Jazz Five, Esben Just og legendariske Kansas City Stompers med Ulf Johansson, der er kåret til Europas bedste trompetist.

På festivalens tredje scene - den alternative, hvor der spilles alt det, som ikke er jazz - lover musikansvarlige Flemming Jørgensen også valuta for pengene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce