Annonce
112

Bilist overså to kvinder i fodgængerfelt - den ene brækkede armen

Arkivfoto

Videbæk: To unge kvinder på henholdsvis 18 og 22 år måtte onsdag aften til tjek på sygehuset efter at være blevet kørt ned i et fodgængerfelt på Bredgade i Videbæk kort efter klokken 17, fortæller lokalpolitiet i Ringkøbing.

Kvinderne krydsede gaden, men blev tilsyneladende overset af en 62-årig mand fra Videbæks opland, som kom kørende i sin bil i østlig retning. Den ene kvinde fik efterfølgende konstateret et brud på den ene arm.

Politiet skal nu undersøge nærmere, hvordan uheldet i fodgængerfeltet kunne ske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce