Annonce
Ringkøbing

Bil væltede rundt: Tre bilister involveret i voldsomt trafikuheld

En kvindelig bilist blev lørdag først på eftermiddagen kørt til kontrol på sygehuset i Herning efter at have været involveret i et trafikuheld i Ringkøbing. Arkivfoto: Palle Herløv.
En kvinde måtte lørdag eftermiddag en tur på sygehuset i Herning efter at have været involveret i et trafikuheld i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: I første omgang lød meldingen fra politiet, at to biler lørdag middag var involveret i et ret voldsomt trafikuheld på Søndervig Landevej vest for Ringkøbing.

Men disse oplysninger holder ikke helt stik - der var således tre biler impliceret i sammenstødet, der skete på den nærliggende Vestre Ringvej.

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, skete uheldet kort efter klokken 12, da en kvinde bremsede ned for ikke at ramme en grantop - sandsynligvis haveaffald - der var tabt på ringvejen.

Bag kvinden kørte en mand, og han var - ifølge politiets oplysninger - uopmærksom i et splitsekund, og i et forsøg på at undvige ramte hans bil kvindens bil. Ved dette sammenstød væltede mandens bil om på siden og kurede over i modsatte vejbane, hvor en tredje bil blev ramt.

Ifølge vagtchef Anders Olesen er der ikke umiddelbare meldinger om personskade, men efter uheldet blev kvinden dog kørt til kontrol på sygehuset i Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce