Annonce
Vestjylland

Bil stjålet i No og sat i brand i Klosterheden ved Lemvig

Brandvæsenet rykkede natten til torsdag ud til en bilbrand. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Klosterheden: En bil var stort set udbrændt, da brandfolk fra Nordvestjyllands Brandvæsen natten til torsdag ankom til brandstedet.

Kort efter klokken tre fik brandfolkene en melding om en bilbrand i krydset Gammel Landevej - Klosterhedevej i den østlige del af Klosterhede Plantage. Ifølge indsatsleder Jean Warming var der kun enkelte flammer, der kom op fra bilen, da brandvæsenet ankom, og bilen var stort set udbrændt.

Det var en medarbejder ved vejvæsenet, der var ude at salte veje, der anmeldte branden. Umiddelbart var der ingen personer i nærheden af den nu udbrændte bil.

Politiet har en stærk mistanke om, at bilen blev stukket i brand. Betjente fandt en dunk med en brændbar væske stående på en skraldespand tæt på den udbrændte bil.

Ifølge politiet blev bilen, der er af mærket Audi, stjålet sent onsdag aften i No ved Ringkøbing. Ejeren var ikke klar over, at bilen var blevet stjålet, da politiet kontaktede ham natten til torsdag.

I første omgang kan politiet ikke relatere bilen til en kriminel handling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Køber af konkursramt efterskole jubler over politikernes ja: Nu er vi flyvende

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Annonce