Annonce
112

Bil smadret i Videbæk: Bølge af kanonslags-detonationer hen over weekenden

Bilen, der holdt på Bredgade i Videbæk, blev svært skadet. Foto fra Facebook.
Bil smadret af kæmpekanonslag, postkasser sprængt; Videbæk hærget af bombemænd hele weekenden.

VIDEBÆK: Hele weekenden har Videbæk genlydt af kraftige eksplosioner: Politiet rapporterer om en bølge af kanonslags-detonationer, der begyndte fredag, og først sluttede lørdag.

Og der var ikke "bare" tale om uskyldige knald. Bombemændene skadede en bil alvorligt, og sprængte yderligere et par postkasser i luften.

Værst gik det ud over en bil, der holdt i Bredgade. Nogen smed omkring klokken 20.00 fredag aften et kanonslag op på taget af en holdende bil. Heldigvis sad der ikke nogen i bilen, for så ville det være gået rent galt:

Kanonslaget var så kraftigt, at det sprængte hul i taget, og desuden smadrede ruderne og bilen, og endda fik en baglygte til at hoppe ud af fatningen.

Politiet melder, at et par unge mænd i lyse jakker er set løbe fra stedet, men om de har noget med hærværket at gøre, vides ikke.

Ejeren af bilen er dog så vred over hærværket, at han på Facebook har udlovet en dusør på 5000 kroner til den, der kan hjælpe med at opklare sagen.

Han er næppe den eneste i Videbæk, der er godt gal i skralden over bombemændene.

En PostNord-postkasse ved bagerbutikken på Bredgade blev således cirka klokken 04.00 natten til lørdag sprængt i luften.

Og klokken 22.25 blev en postkasse på Tværvej sprængt i luften. En bil kørte umiddelbart efter fra gerningsstedet.

Ud over disse tilfælde af hærværk, har politiet fået flere anmeldelse fra Videbæk fra folk, der har oplevet kraftige kanonslags-detonationer hen over weekenden, blandt andet fra området omkring hallen og skolen.

Kanonslaget rev hul i taget på bilen. Foto fra Facebook.
Også det indre af bilen var skadet. Foto fra Facebook.
Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Fåreavler har i øjeblikket fundet en form for fred med ulven: - Skal det gøre lidt ondt, så hælder jeg til den løsning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Annonce