Annonce
Kultur

Biblioteker aflyser alle arrangementer i januar

- Der er i øjeblikket stor usikkerhed om, hvorvidt vi får lov til at åbne igen 18. januar og under hvilke restriktioner, siger Dorthe Rosenkjær, biblioteksleder ved Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det er normalt en anelse festligt, når Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne i starten af et nyt år offentliggør kulturprogrammet for det kommende forår.

Og tilmed lidt spændende, for hvad siger publikum til udvalget? Hvilke arrangementer bliver der rift om billetterne til? Hvad er borgernes kommentarer til de valgte navne?

Men forud for offentliggørelsen tirsdag 12. januar er en del af luften allerede feset ud af ballonen, da den vedvarende coronapandemi desværre har tvunget ledelsen til at aflyse stribevis af tiltag i januar:

- Bibliotekerne er lukket ned til minimum 17. januar, og der er i øjeblikket stor usikkerhed om, hvorvidt vi får lov til at åbne igen 18. januar og under hvilke restriktioner. I erkendelse af situationen har vi derfor valgt at aflyse alle arrangementer både for børn og voksne i hele måneden, siger Dorthe Rosenkjær, biblioteksleder ved Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

Alle, der har købt billet til de aflyste arrangementer, vil få deres penge retur.

- Det nye program udkommer alligevel som planlagt med mange gode og spændende foredrag for hele foråret 2021, som vi håber, at situationen tillader os at afholde, tilføjer Dorthe Rosenkjær.

De aflyste januar-arrangementer omfatter blandt andet et foredrag i Videbæk med Rosa Kildahl fra 'Den store bagedyst,' børneteater i Skjern, fællessang i Ringkøbing og erindringscafé i Tarm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce