Annonce
Debat

Bevar X-bus Ringkøbing-Århus - den binder regionen sammen

Arkivfoto Jørgen Kirk
Annonce

Læserbrev: X-bussen Ringkøbing-Århus er en vigtig regional trafiklinje for os i Vestjylland, fordi den giver sammenhængskraft til vores region. Det har vi brug for. Både børn, unge, ældre og mange andre borgere bruger bussen til skole, studier, sygehusbesøg, familiebesøg, kulturtilbud med mere. Alternativer til X-bussen er langt mere besværlige.


Desværre er beregningerne, der ligger bag forslaget, misvisende.


Desværre er beregningerne, der ligger bag forslaget, misvisende. Mange passagerer køber en billet til at rejse i hele regionen frem for for eksempel en billet fra Ringkøbing til Århus, da en billet til hele regionen er billigere. Det betyder, at det ikke er tydeligt i billetsalget, hvor mange der bruger ruten.

Midttrafiks forslag om at nedlægge X-bussen Ringkøbing-Århus er lige nu i høring. Det vil sige, at det er IKKE besluttet endnu. Der er mulighed for at sende høringssvar ind og blive hørt. Hermed en opfordring, der er givet videre.

Kampen imod centralisering og for en region i balance foregår hele tiden. Lad os stå sammen i kampen for at bevare vores X-bus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Ringkøbing-Skjern

Efter coronafund på plejehjem: Kommune ved ikke hvornår plejehjemsbeboere vaccineres anden gang

Annonce