Annonce
Hvide Sande

Betinget dom: Mand slog kone foran barn

Den 36-årige slog så hårdt, at kvindens trommehinde blev ødelagt. Foto: Scanpix/Iris

HVIDE SANDE: En 36-årig mand fra Hvide Sande har ved retten i Herning fået 40 dages fængsel, som ikke skal afsones, for at give sine kone flere slag i ansigtet.

Volden fandt sted om aftenen 31. januar i år, mens et af parrets barn var til stede. Volden blev anmeldt, da kvinden fem dage senere gik til læge for at blive undersøgt. Her kunne lægen konstatere at den ængstelige kvinde havde hævelser og blå mærker ved venstre øje, ligesom hendes kæbe var øm. Desuden havde hun en sprængt trommehinde og blå mærker på venstre hofte og bagdel.

Fundet skyldig

Den 36-årige nægtede sig skyldig i at have givet sin kone flere knytnæveslag, men retten fandt det efter hans forklaring og de lægelige undersøgelser bevist, at han enten havde slået hende med flad hånd eller med knytnæve. Det var desuden en skærpende omstændighed, at volden var sket foran barnet.

Manden, der ikke tidligere er straffet for vold, fik derfor en dom på 40 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. Han skal desuden udføre 60 timers samfundstjeneste i løbet af seks måneder. Den 36-årige modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ro på vestjysk S-bagland: En enkelt har meldt sig ud i protest, men der er generel opbakning til partilinjen

Annonce