Annonce
Skjern

Betingede domme: Tre unge tilstod indbrud hos Kineseren

Restaurant Kineseren i Borris blev udsat for to indbrud i sommeren 2020. Foto: Mads Dalegaard
To ud af de tre er dømt til at modtage psykiatrisk behandling, hvis Kriminalforsorgen mener, at det er relevant.
Annonce

BORRIS: Tre unge mænd er blevet idømt betinget fængsel, efter at de begik to indbrud hos restaurant Kineseren i Borris i sommer.

De tre unge tilstod, at det var dem, der brød ind på restauranten. Den ene, en 19-årig mand fra Videbæk-området, var med til begge indbrud og får derfor den hårdeste straf, som lyder på 40 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste.

Det første indbrud skete natten til 2. juli, hvor den 19-årige sammen med en 20-årig ven, ligeledes fra Videbæk-området, stjal pengekassen med vekselpenge og diverse andre ting, som bakker, oplukkere og fadølsemblemer.

Det andet indbrud, hvor den 19-årige var sammen med en 18-årig mand fra Skjern, skete natten til 7. juli. Her blev der blandt andet stjålet iskugleskeer og is, ligesom der blev ødelagt flere ting. Desuden blev der spredt krymmel og sprøjtet med sovs til is. Samme nat brød de også ind i den gamle stationsbygning ved siden af restauranten, hvor de stjal værktøj.

Både den 18-årige og den 20-årige har fået 20 dages betinget fængsel. Den 20-årige skal desuden lave samfundstjeneste i 40 timer.

Derudover er både den 18-årige og den 19-årige blevet dømt til at modtage psykiatrisk behandling, hvis Kriminalforsorgen mener, at det er relevant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce