Annonce
Ringkøbing

Bestseller åbner ny butik i Ringkøbing

Onsdag havde butikschef Marianne Iversen og de øvrige ansatte i den nye Only-butik i Nygade travlt med at gøre butikken klar til åbningen torsdag morgen. Foto: Jørgen Kirk
Only nummer 74 ligger i Nygade.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing har fået en ny butik med tøj til kvinder. I Nygade 19 ligger nu Only, som er en del af Bestseller-koncernen.

Marianne Iversen er butikschef i den nye butik, og hun kender Bestsellerkoncernen aldeles godt. Hun er udlært hos Vero Moda i Ringkøbing i 2007 og har også været butikschef hos Vila i Aarhus og Esbjerg.

- Bestseller er gode til at give sine ansatte udfordringer, påpeger hun. - Ringkøbing er en god by at åbne Onlys butik nummer 74 i. Her kommer mange turister, der allerede kender vores mærker, Only, Pigalle og Jacqueline de Yong, siger Marianne Iversen. Der er seks ansatte i butikken, heraf er fire skolepiger. - Vi er allerede klar på Instagram og Facebook, hvor vi har fortalt, at vi giver rabat frem til lørdag, fortæller Marianne Iversen. Der har været travlt i butikken, hvor åbningen er rykket frem, fordi håndværkerne har været færdige hurtigere end planlagt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce