Skjern

Besøg Skjerns længste hus og oplev Skjerns gamle vindmølle

I uge 6 og 7 holder Skjern Reberbane åben. PR-foto

Skjern: Har du besøgt Skjerns længste hus? Hvis ikke har du chancen i uge 6 og 7, her holder Skjern Reberbane nemlig åben. Huset er en underlig størrelse, for selvom man umiddelbart kunne tro det var Skjerns mindste hus, så er det faktisk Skjerns længste hus. Og i de nævnte uger kommer det underlige hus til live, når Ringkøbing-Skjern Museums rebslager slår reb.

I uge 7 holder Skjern Vindmølle også åbent, her kan man opleve historien om vindmøllen, og hvorfor den blev flyttet så mange gange.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Museum.

Rebslager Mikkel Hollmann glæder sig til at vise den levende reberbane frem, når der er åbent værksted. Det vil være muligt at komme helt tæt på rebslageren, men da han arbejder, vil det være forskelligt hvor meget han kan fortælle - og også hvor man finder ham i den lange bygning.Skjern Reberbane er 3,2 meter bred og 94 meter lang, det stykke, der indgår i produktionen, er 82 meter langt.

I uge 7 holder Skjern Vindmølle også åbent, her kan man høre historien om vindmøllen, og hvorfor den blev flyttet så mange gange. PR-foto
0/0
Skjern

Aktivitetsdag ryster efterskoleelever og handicappede sammen

Skjern

Så kom fårene på lyng

Skjern

Konfirmationer i Skjern Kirke søndag den 28. april

112

Politiet kørte til én forbrydelse - sigtede ung mand for en anden

Skjern

Specialefterskole har bygget ud: Bedre undervisning og mere sang

Skjern

Laksene venter på slusen og bedre vejr