Annonce
Navne

Bente glæder sig til tørvejr, så der kan blive sået rug

Tørvejr er godt for landmænd og formænd. Bente Tang er både landmand og formand for Rækker Mølle Hallen, og udgravningen til haludvidelsen blev lavet lige inden det store regnskyl. Så nu har Rækker Mølle Hallen fået sig en midlertidig - og noget ufrivillig - svimmingpool. Foto: Jørgen Kirk
Lige nu er Rækker Mølle Hallen en stor del af Bente Tangs tilværelse. Hun er formand for hallen, hvor der netop er sat gang i en stor og længe ventet udvidelse. Får hun søndagsgæster til en god kop kaffe, vil hun da også vise dem alt, hvad lokalområdet omkring Rækker Mølle har af skønne steder - og så byder en god søndag også på lokalt fodbold eller håndbold.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG hvor vi holder fridag. Vi arbejder hver anden weekend, og en fridag betyder en god kop kaffe med besøg af venner. To drenge spiller fodbold i Faster, så en hjemmekamp gør sådan en dag helt kringeling. Vores datter er gymnast, så det kan også være en dag med en gymnastikopvisning. Og så er en søndag også god, hvis der er hjemmekamp nede i ”Hulen” – altså Rækker Mølle Hallen. Når man er ude til det til, så møder man altid en masse mennesker og får snakket med dem. Det er noget, jeg sætter pris på.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE vores lokalområde. Er det godt vejr, så kan det være en tur til Rækker Mølle Søen, eller ind på Rækker Møllegården. Den har en god historie, og er en fortælling om sammenhold og frivillighed. Vi kunne også tage n tur om til hallen, hvor jeg kan fortælle om lt det, der sker der. Hvis vi skal lidt længere væk, så kan turen gå til Lem Hede, hvor vi kan se lyngen ved Hellig Kors Kloster. Den udsigt, der er der, får man ikke bedre. Der er så mange skønne steder. Vi kan tage til Vesterhav, og blæser det for meget, kan vi tage til Ejstrup Søerne, eller Skjern Å. Vi har så mange muligheder. Vi er så heldige, at vi har alt i kommunen. Intet mangler her.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til min søn Lauges konfirmation.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE… Bare jeg ikke selv skal synge, så er der mange gode sange! Men jeg kan godt lide Hjertestarter med Nephew fordi den siger noget om vores område. Hvis vi skal skråle med på noget, så skal det være For Evigt med Vollbeat.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG sætte den i den pulje, der skal gå til en familietur til Australien. Min mand Jens var der for nogle år siden for at arbejde, men jeg har det til gode. Vi har tit snakket om at få den oplevelse. Vi kunne også opgradere skiferien, men den tager vi jo alligevel. Det er vores ferie, og vi har været i Østrig i mange år.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE alt imellem Nik & Jay og Anders Agger. Ham er jeg faktisk ret vild med, så det vil nok blive ham, jeg vil have en middagsaftale med. Jeg kan godt lide hans måde at komme ind på folk, uden at udstille dem. Han har en fantastisk evne til at komme langt ind i deres liv, og få det positiv frem. Den indstilling kunne vi lære meget af, og det kunne være godt at få det implementeret i vores samfund, at vi tager det bedste, uden at tage det modsatte. I øvrigt er Anders Agger en super behagelig fyr.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL tørvejr, så vi ikke får mere svimmingpool ved vores halbyggeri. Så bliver det også dejligt at det kan blive så tørt, at vi kan få sået rug til vinteren. Det skal helst være sået inden den 20. september. Torsdag ser jeg frem til at skulle til kaffe hos Dorthe Krogsgaard. Det er et arrangement for kvinder i landbruget, og er gennem landboforeningen.

Desuden skal jeg i den kommende uge spille fodboldkamp mod Ringkøbing. Jeg spiller otte-mands-fodbold på dameholdet i Faster Boldklub, og vi er en flok kvinder i alderen 15 til 50 år på holdet. Jeg har holdt 25 års jubilæum med Faster Boldklub som spiller.

Bente Tang

ALDER: 50

PRIVAT: Gift med Jens Tylvad, har fire børn mellem 15 og 21 år og bosat på Hanninggaard, der har mælkeproduktion.

PROFESSION: Landmand og formand for Rækker Mølle Hallen.

HJEMBY: Hanning – og stammer fra Kytterup ved Ulfborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Danmark For abonnenter

Tyskere og nordmænd vil også være med: Kamp om pladsen i det danske ferieland

112

Muligt hævntogt: Kvinde fik smadret sin bil

Annonce