Sport

Benjamin Jakobsen har ingen aftale for næste sæson

Benjamin Jakobsen slutter i Skjern Håndbold efter denne sæson, og den brølstærke stregspiller har endnu ikke lavet nogen aftale for næste sæson. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Håndbold: Når Skjern Håndbolds sæson er slut, er det også slut for stregspilleren Benjamin Jakobsen, der kun fik en enkelt sæson i klubben.

- Det har været dejligt. For mig drejede det sig først og fremmest om at se, om jeg efter fire år med skader kunne komme tilbage på topniveau. Det kunne jeg. Jeg har haft en sæson helt uden skader, og det har været perfekt, for nu ved jeg, kroppen holder til tophåndbold, fortæller den 27-årige Benjamin Jakobsen.

Han har ingen Masterplan for, hvad der videre skal ske i karrieren.

- Nej på ingen måde. Jeg ville tage det hele, som det kom, og det er gået godt. Hvad der skal ske næste sæson, ved jeg ikke. Jeg har ingen aftaler lavet endnu, fortæller Benjamin Jakobsen.

Fodbold: Ringkøbing IF 3 havde ikke problemer med at slå Tim GIF i serie 4 pulje 61 tirsdag aften. RIF 3 vandt 4-0 efter 1-0 ved pausen.

- Vi havde bolden hele tiden, og det meste af spillet foregik på Tims banehalvdel. Vi havde masser af chancer, så den sejr var helt i orden, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovich.

Andreas Spangsberg scorede til 1-0 på oplæg fra Søren Clausen efter 31 minutter. Ni minutter efter pausen øgede Andreas Spangsberg til 2-0.

Tobias Bro Skuldbøl øgede til 3-0 efter oplæg fra Jeppe Frydenvang Madsen. Det sidste mål faldt kort før tid. Det var et selvmål efter hjørnespark.

Fodbold: Ringkøbing IF har Lennard Lauridsen i karantæne på lørdag i kampen i 2. division ude mod topholdet Skive IK. Lennard Lauridsen fik en advarsel til fire point i kampen mod Brønshøj, og med den advarsel nåede Lennard Lauridsen op på så mange strafpoint, at han får en enkelt spilledags karantæne.

Fodbold: Skjern GF røg noget overraskende ud af landspokalturneringen, da de tirsdag aften i fjerde runde tabte 2-1 ude mod Snejbjerg efter omkamp. Skjern spiller i serie 2, mens Snejbjerg til dagligt spiller i serie 5.

Ølstrup G&U fra serie 2 skulle have spillet ude mod Mejrup fra serie 4, men Ølstrup vandt uden kamp. Lem Boldklub fra serie 3 tabte uden kamp hjemme mod Aulum fra serie 2.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset