Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

RIFs Casper Petersen liggende har netop ramt en Brabrand-spiller direkte i ansigtet, og det skælder en anden Brabrand-spiller meget ud over. Casper Petersen ville godt indrømme, tacklingen var til rødt kort. Foto: Mads Dalegaard
Simon Vesterbæk og Casper Petersen var begge godt trætte af at have fået direkte røde kort, der betyder flere spilledages karantæne til dem begge.

Ringkøbing: Første mand i bad søndag eftermiddag var Ringkøbing IFs Simon Vesterbæk. Ufrivilligt godt nok men en logisk konsekvens af et direkte rødt kort efter 42 minutters spil.

- Kort efter kom Casper Petersen ind i omklædningsrummet. Jeg troede, det var fordi, der var pause, og Casper bare var hurtigst til at komme ind i varmen. Men lidt efter sagde han, at han også havde fået rødt kort, fortalte Simon Vesterbæk efter kampen.

Begge røde kort var i orden.

- På min kom der en lang bold, som Anders Vestergaard Larsen ville heade væk. Men i vinden smuttede bolden over Anders. Jeg havde en mand i ryggen, og han var hurtig. Han smuttede ind foran mig i min løbebane. Jeg gik ikke efter at fælde ham, men jeg hægtede ham alligevel, og så var det røde kort ok, fortalte Simon Vesterbæk.

Inden da havde Simon Vesterbæk været i fokus omkring målet til 1-0.

- Et hjørnespark nåede Kenneth Lund ikke helt op til ved forstolpen. Bolden fortsatte ind midt for mål, hvor jeg kun snittede den. Jeg ved ikke, om bolden gik i mål fra mig, eller en Brabrand-spiller eller en anden rørte den. Det er også lige meget, for det var et meget tilfældigt og uheldigt mål set fra vores side, fortalte Simon Vesterbæk.

Han var virkelig irriteret over udviklingen i de sidste minutter før pausen.

- Jeg følte, vi havde ok fat, selv om vi spillede i modvind. Havde vi været 11 mand efter pausen, havde vi garanteret fået point, selv om vi kom bagud 1-0. Vi kunne have lagt et godt tryk i medvind. Men det værste er, at jeg nu nok er ude med karantæne i de to næste vigtige kampe, sagde Simon Vesterbæk.

Værre ser det måske ud for Casper Petersen, der fik det andet røde kort.

- Jeg tror, det kan koste tre dages karantæne. Jeg lå nemlig til at få karantæne, næste gang jeg fik en advarsel. Det er træls, og det var langt fra den debut, jeg havde håbet på at få på hjemmebane, sagde Casper Petersen.

Han ville ikke indvende noget mod udvisningen.

- Det kunne forsvares. Ingen tvivl om det. Jeg havde headet til en bold, som jeg jagtede videre. Jeg ville sparke til den, men pludselig var der en mand foran mig, og jeg rammer ham direkte i ansigtet. Det så voldsomt ud. Jeg havde håbet på, at dommeren ville vurdere det til en advarsel, fordi modstanderen dukkede sig lidt ned i bolden, men sådan gik det ikke, fortalte Casper Petersen.

Bataljen gav tumult. En Brabrand-spiller hidsede sig voldsomt op, og han stod og råbte ned i hovedet på Casper Petersen. Det fik Mikkel Jakobsen til at blande sig.

- Jeg ville beskytte Casper, så jeg skubbede ham den anden væk. Vi skubbede lidt til hinanden, men mere var der ikke i det, fortalte Mikkel Jakobsen.

Han fik efterfølgende en advarsel.

- Jeg håber, den kun giver tre strafpoint, for ellers får jeg karantæne. Hvis dommeren takserer det som protester, giver det tre, hvis det er skub, koster det mere, og så har jeg karantæne næste gang, sagde Mikkel Jakobsen.

0/0
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF

Fodbold

Ringkøbing fik et point i underholdende kamp