Hvide Sande

Begejstring over grønt lys til feriepark

Visualisering af Søndervig Feriepark, som BayArch begyndte at tegne for 10 år siden. Illustration fra arkitektfirmaet Bay Arch

Lokale politikere og erhvervsfolk har armene helt oppe over hovedet over, at Søndervig Feriepark nu får tildelt 486 sommerhusgrunde, så projektet kan realiseres. Her er nogle af reaktionerne.

Borgmesteren

Borgmester Hans Østergaard (V). Arkivfoto

- Det er en kæmpe lettelse, at det endelig er faldet på plads. Det er en sag, som har trukket rigtig længe ud, og som vi har brugt rigtig meget energi på. Hvor er jeg glad på projektfolkenes og kommunens vegne, at forhindringerne nu er ryddet af vejen, siger borgmester Hans Østergaard (V).

Viceborgmesteren

Viceborgmester Søren Elbæk (S). Arkivfoto

- Det er på sin plads at sige, at det har været umagen værd. Det har været et alt for langt forløb, men nu er der lavet et stykke politisk håndværk. Det tager tid på Christiansborg, det skal vi have respekt for. Det har slidt på de politiske nervetråde, men jeg er utrolig glad. Først og fremmest på projektmagernes vegne. Det betyder meget for den turistudvikling, vi satser så hårdt på. Det er en stor dag for Ringkøbing-Skjern Kommune. Jeg er også helt bevidst om, at realiseringen af projektet forpligter Ringkøbing-Skjern Kommune i forhold til at få skabt en forsvarlig trafikregulering i Søndervig. Det ansvar skal vi påtage os og snarest muligt få kigget på, siger viceborgmester Søren Elbæk (S).

Turstidirektøren

Turistdirektør Søren Lydig Kristensen. Arkivfoto

- Helt fantastisk. Det er rigtig gode nyheder for vores gæster, område og turisterhvervet. Også et stort tillykke til projektteamet, som vedholdende har holdt fast og troet på projektet. Sikke en god julegave, lyder det fra turistdirektør Søren Lydig Kristensen.

Erhvervsdirektøren

Erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen. Arkivfoto

- Til lykke til alle for, at Søndervig Feriepark nu bliver en realitet. Flot arbejde af de involverede og en god position stamina fornægter sig ikke, lyder reaktionen fra erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen.

Ekspolitikeren

Esben Lunde Larsen til første spadestik med Lars Løkke Rasmussen og købmand Keld Hansen under valgkampen i 2015. Arkivfoto

- Den bedst tænkelig julegave til Vestjylland. Masser af arbejdspladser og investeringer op imod en milliard kroner. Resultatet kommer efter årevis af arbejde hos utrolig mange mennesker og en meget tålmodig, men vedholdende købmandsfamilie. Tak, skriver tidligere miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen på facebook. Han var manden, der fik Lars Løkke Rasmussen til Vestjylland for at tage første spadestik til ferieparkens badeland under folketingsvalgkampen.

0/0
Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Tophistorier

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde