x
Annonce
Sport

Begejstret FCM-målscorer: Det var en drømmedebut

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
FC Midtjyllands Anders Dreyer var meget glad efter sin flotte debut i 2-0-sejren over Lyngby.

FC Midtjyllands kantspiller Anders Dreyer fik en flot debut, da han mandag scorede det første mål i 2-0-sejren over Lyngby i 3F Superligaen.

Annonce

Den tidligere Esbjerg-profil kunne ikke have ønsket sig en meget bedre start i sin nye klub, som han kom til i januar.

- Jeg fik lavet et mål, men jeg er mest af alt bare glad for de tre point og vores clean sheet. Det var en drømmedebut, siger Dreyer, som af hjemmeholdets fans blev kåret til kampens spiller:

- Det var der andre, som også kunne være blevet, men jeg er glad for kåringen, siger han beskedent.

Den 21-årige kantspiller havde før forårspremieren vist lovende takter i holdets træningskampe og er faldet godt til hos Superligaens tophold.

- Det har været utrolig nemt at falde til, og det føles som om, at jeg har været her i flere år.

- Det er en fantastisk klub med nogle fantastiske holdkammerater. Det er sjovt at møde ind til træning hver dag, hvor vi hygger os, mens vi er seriøse på banen, siger Dreyer.

FCM-træner Brian Priske havde store forventninger til sin nye offensivprofil, men forklarer, at han alligevel er overrasket over Dreyers første uger i klubben.

- Han er kommet med de ting, vi havde håbet på at få frem, men jeg vil rose ham for den måde, han har tilpasset sig vores klub og spillestil, siger Priske.

- Vi vidste godt, at han kunne afslutte og lægge op til mål, men han har samtidig bygget på fysisk.

- Han kan spille flere positioner fremme, og han bidrager med rigtig mange ting, siger cheftræneren.

Lyngby-træner Christian Nielsen erkendte, at FC Midtjylland var bedst i mandagens kamp, men påpeger samtidig, at Lyngbys nederlag var selvforskyldt.

- Det var mere os, der spillede under niveau, end det var FCM, som var skræmmende, siger Lyngby-træneren.

- Jeg er ærgerlig over, vi ikke kunne præstere bedre, end vi gjorde, men det har selvfølgelig også noget med FCM’s kvalitet at gøre.

FC Midtjylland fører nu Superligaen med syv point ned til FC København, mens Lyngby ligger nummer otte.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Alt udsolgt midt i corona-hjemsøgelsen

Dagens gode lokale erhvervsnyhed i går var, at Lalandia nu har solgt samtlige 440 feriehuse i den kommende feriepark i Søndervig. Nogle af os husker sikkert, hvordan de første ferieparkplaner i Søndervig blev stoppet af finanskrisen i 2008, og det tog årevis og et gigantisk benarbejde fra projektmager Keld Hansens side at få pustet nyt liv i projektet igen. Sådan ser det heldigvis ikke ud til at ende denne gang. Ingen af os ved, hvor landet lander økonomisk, når corona-krisen engang er slut; sjovt bliver det ikke, så meget er sikkert. Men folk har altså ikke mistet modet til at investere i feriehusprojektet i Søndervig, og det er positivt af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at projektet bliver gennemført, og det er endnu vigtigere, end det var før coronakrisen; det vil tilføre turismen i vort område et kvalitetsløft, vi får brug for i efter-corona-verdenen. Lalandia vil være endnu en grund til at vælge at tage på ferie i vort område frem for andre steder. For det andet bidrager Lalandia-byggeriet og de investeringer i infrastrukturen i området, som det medfører, til at skabe aktivitet i lokalsamfundet, både i byggefasen og i den efterfølgende driftsfase. Det er vigtigt, for vi må regne med, at arbejdsløsheden stiger voldsomt, i alt fald i en periode, og derfor har vi brug for alle de arbejdspladser, vi kan skaffe. For det tredje - og det er ikke det mindst vigtige - vil synet af, at der sker noget, at der er gang i byggeaktiviteterne, være med til at løfte optimismen og troen på, at samfundet ikke er kastet ned i en afgrundsdyb depression. Noget af det mest nedslående ved finanskrisen i 2008 var netop, at alt i en periode gik i stå. Der er ingen grund til at besmykke virkeligheden. Lige nu står vi midt i den værste krise, økonomisk og sundhedsmæssigt, nogen af os kan huske. Hvordan verden ser ud på den anden side af tunnellen, ved vi selvsagt ikke. Derfor er det også så vigtigt at glæde sig over det, der trods alt peger hen imod fremtidig vækst og udvikling i vort område. Hvem ved - måske god plads og masser af frisk luft fremover vil være et af de bedste turistmæssige salgsargumenter. Det kan vi alt fald byde på her i Naturens Rige.

Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce