Annoncørbetalt indhold

Bedste restaurant på Østerbro

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle følelsen af når man pludselig får en stor lyst til en lækker, sprød og stenovnsbagt pizza, som efterlader hundredevis af forskellige smage i munden. Men så kommer det trælse spørgsmål man stiller sig selv: ”Hvilken restaurant skal jeg vælge?” Se med her, og find ud af hvilken restaurant du utvivlsomt skal vælge som den bedste restaurant Østerbro.

Alle elsker Italien

Annonce

Der er sjældent nogen der siger at de ikke foretrækker en original italiensk pizza som er stenovnsbagt. Hvis man er til de sager og man har bopæl i nærheden af eller på Østerbro, så bør man søge hen til Frankies Pizza på Østerbro. Her bliver man mødt af en italiensk atmosfære og energi, som er så autentisk og humøropvækkende, at man ikke kan forlade stedet uden at få en gastronomisk oplevelse. Så snart man træder ind i Frankies på Østerbro, ligeså vel som de resterende Frankies restauranter, så står man med følelsen af at man træder ind i Italien. Det er netop sådan det skal være, hvis man gerne vil differentiere sig fra andre. Det er meget tydeligt, at Frankies’ koncept samt sprudlende personale ønsker at folk skal have en helt ekstraordinær oplevelse når de besøger en Frankies restaurant.

Ikke kun en gastronomisk oplevelse

Vi kender italienere som værende et festligt folkefærd med en masse energi og festhumør. Det samme fornemmer man hos Frankies på Østerbro. Hvis man sætter pris på at få en madoplevelse når man er ude at spise, men samtidig også ønsker at mærke en festlig stemning, så er Frankies stedet hvor man bør være. Frankies giver muligheden for at få lige de cocktails, vine og øl som hjertet begærer. Man kan frit påbegynde en fest mens man er inde på Frankies på Østerbro. Indretningen bidrager også til stemingen. Indretningen er lidt henne mod det simple, men det hele bærer et strejf af Italien hele vejen igennem. En lille detalje, men som er meget lig med restauranter i Italien er, at man uanset hvor man sidder, kan se ind til køkkenpersonalet.

De italienske kokke er da også kendt for at udnytte udsynet til gæsterne til at skabe nogle vittigheder, lave nogle tryllenumre og konkurrencer, som involverer gæsterne. På den måde får man også skabt en hurtig relation mellem gæster og personale; en relation som kan betyde at gæsten kommer igen.

Maden og drikkevarerne hos den bedste restaurant på Østerbro

Frankies tilbyder et helt ekstraordinært tilbud til folk som har plads til lidt af hvert og gerne vil smage lidt af hvert. For 350 kroner kan man spise al den pizza man vil samt drikke alle de vine og cocktails som hjertet begærer. Det er et tilbud af en kaliber som man sjældent ser, og et tilbud som er værd at prøve af. Ydermere, har Frankies naturligvis også særskilte lækre pizzaer til enhver smag. Det samme gælder et hav af vine, øl og lækre cocktails som kan antænde en festlig aften til hver en tid. Du kan til hver en tid, meget nemt, gå ind på Frankies Pizza webside og booke et bord.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.