Annonce
Vestjylland

Tidligere filialdirektør i Landbobanken bliver ejendomsmægler

Peter Koustrup er begyndt som ejendomsmægler hos Estate efter 31 år i bankverdenen. Arkivfoto: Lars Vendelbjerg
Peter Vinge Koustrup, der gennem årene har haft flere stillinger i Landbobanken, er begyndt et nyt arbejdsliv som ejendomsmægler hos Estate Boligbørsen i Holstebro. Han har længe haft lyst til at prøve den branche.
Annonce

Vestjylland: 1. august er en rigtig skiftedag.

Det handler om at begynde på noget nyt. Både når det handler om at skifte bolig og job.

51-årige Peter Vinge Koustrup har indledt et karriereskift. Han havde første arbejdsdag i ejendomsmæglerbranchen. Ny arbejdsadresse er Grønsgade i Holstebro, hvor Estate Boligbørsen har hjemme.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme tilbage i arbejde og til at kunne fortælle om mit nye job. Det er en branche, som jeg altid har haft lyst til at arbejde med. Jeg er rigtig glad for, at de vil have mig med på holdet. Jeg kender mine nye kolleger rigtig godt fra min tid i bankverdenen, siger Peter Vinge Koustrup.

Han stoppede som filialdirektør i Sydbank i Holstebro i november. Tidligere havde han samme stilling hos Ringkjøbing Landbobank i Holstebro. Han havde ganske enkelt lyst til at prøve noget andet. Da han stoppede i Sydbank, lød det således:

- Jeg har i længere tid haft overvejelser om, hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg har været i den finansielle sektor i 31 år, og der er sket store ændringer i bankverdenen. Det er heller ikke det samme at være filialdirektør, som det var for fem-ti år siden. Der er kommet mange flere regler og krav, vi skal følge.

Aftalen med Estate kom på plads i det tidlige forår.

- Jeg er glad for, at det kom på plads på et tidligt tidspunkt. Ellers er jeg ikke sikker på, at jeg ville have nydt at have så meget fri, siger Peter Koustrup, der bor i Mejrup med familien.

Han har haft god tid til at dyrke sine fritidsinteresser og følge sit favorithold Liverpool FC frem mod Champions League-titlen hen over foråret og sommeren. De seneste måneder er det også blevet tid til at se et ekstra boligprogram på TV. Ikke mindst Hammerslag.

Men at sælge huse er ikke helt fremmed for den tidligere bankdirektør.

- Mens jeg arbejdede i banken, tog jeg en uddannelse som ejendomsmægler, og den kan jeg få glæde af nu, selv om min viden lige skal støves af. Det bliver spændende at komme til at prøve det i praksis, og jeg har haft god tid til at forberede mig, siger Peter Vinge Koustrup.

Den første dag gik med at blive logget ind på nye systemer. Han var også ude at se på et par huse sammen med en kollega.

- Jeg kommer til at brug en del tid på at se og vurdere huse. Det ser jeg frem til at sætte mig ind i siger, den nyudklækkede ejendomsmægler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce