Annonce
Ringkøbing

Bank er klar med hurtig hjælp til foreninger og leverandører

Alle er forpligtet til at hjælpe til i øjeblikket, siger markedschef Klaus Gamst fra Ringkøbing Landbobank. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkjøbing Landbobank vil betale sine regninger med det samme - foreninger kan få forudbetalt aftalte sponsorydelser.
Annonce

Ringkøbing: For at hjælpe med likviditeten hos erhvervsdrivende og foreninger sørger Ringkøbing Landbobank nu for, at alle bankens regninger bliver betalt med det samme. Desuden kan foreninger, som har sponsoraftaler med banken, få udbetalt penge med det samme ved at henvende sig til banken.

- Der er stor usikkerhed omkring situationen hos både erhvervsliv og foreninger. Mange foreninger har aflyst pengegivende aktiviteter, som de er økonomisk afhængige af. For at hjælpe vores leverandører betaler vi i øjeblikket vores regninger med det samme. På den måde kan vi forbedre deres likviditet nu og her, fortæller markedschef Klaus Gamst fra Ringkøbing Landbobank.

Banken tilbyder gebyrfri bevilling af henstand i op til tre måneder på boliglån, billån, leasingaftaler og forbrugslån. Banken tilbyder også gebyrfri bevilling af henstand i op til tre måneder på totalkreditlån, hvor det teknisk er muligt, alternativt gebyrfri bevilget overtræk til betaling af terminsydelsen.

- Alle er forpligtet til at hjælpe hinanden i øjeblikket, siger Klaus Gamst.

Han opfordrer bankens kunder til at tage kontakt til bankens rådgivere.

Annonce

Alle må hjælpe til

Ringkøbing Landbobank har også valgt at følge den borgmesteropfordring, som kom i weekenden. Her opfordrede 36 jyske og fynske borgmester borgerne til at støtte de lokale og regionale medier, der i øjeblikket oplever en kraftig nedgang i annonce-mængden.

- Vi indrykker derfor helsides annoncer i lokale dagblade og ugeaviser for på den måde at støtte de lokale medier, fortæller Klaus Gamst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce