x
Annonce
Ringkøbing

Bank er klar med hurtig hjælp til foreninger og leverandører

Alle er forpligtet til at hjælpe til i øjeblikket, siger markedschef Klaus Gamst fra Ringkøbing Landbobank. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkjøbing Landbobank vil betale sine regninger med det samme - foreninger kan få forudbetalt aftalte sponsorydelser.

Ringkøbing: For at hjælpe med likviditeten hos erhvervsdrivende og foreninger sørger Ringkøbing Landbobank nu for, at alle bankens regninger bliver betalt med det samme. Desuden kan foreninger, som har sponsoraftaler med banken, få udbetalt penge med det samme ved at henvende sig til banken.

- Der er stor usikkerhed omkring situationen hos både erhvervsliv og foreninger. Mange foreninger har aflyst pengegivende aktiviteter, som de er økonomisk afhængige af. For at hjælpe vores leverandører betaler vi i øjeblikket vores regninger med det samme. På den måde kan vi forbedre deres likviditet nu og her, fortæller markedschef Klaus Gamst fra Ringkøbing Landbobank.

Banken tilbyder gebyrfri bevilling af henstand i op til tre måneder på boliglån, billån, leasingaftaler og forbrugslån. Banken tilbyder også gebyrfri bevilling af henstand i op til tre måneder på totalkreditlån, hvor det teknisk er muligt, alternativt gebyrfri bevilget overtræk til betaling af terminsydelsen.

- Alle er forpligtet til at hjælpe hinanden i øjeblikket, siger Klaus Gamst.

Han opfordrer bankens kunder til at tage kontakt til bankens rådgivere.

Annonce

Alle må hjælpe til

Ringkøbing Landbobank har også valgt at følge den borgmesteropfordring, som kom i weekenden. Her opfordrede 36 jyske og fynske borgmester borgerne til at støtte de lokale og regionale medier, der i øjeblikket oplever en kraftig nedgang i annonce-mængden.

- Vi indrykker derfor helsides annoncer i lokale dagblade og ugeaviser for på den måde at støtte de lokale medier, fortæller Klaus Gamst.

Annonce
Annonce
Hvide Sande

God plads til lystfiskere: Vi plejer at stå som sild i en tønde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nødråb fra genbrugscontaineren: Nej tak til mugne bøger og hullede kufferter

Læserbrev: Hver eneste dag året rundt bliver den blå ”genbrugscontainer” på Genbrugspladsen i Ringkøbing tømt på skift af fire forskellige, velgørende organisationer her fra lokalområdet. Ringkøbinggarden er en af de fire, og vi har retten til at tømme containeren hver dag i april, august og december. Det betyder, at det i disse uger er os, det vil sige vores frivillige hjælpere, som hver eneste dag kommer forbi med en trailer for at tømme genbrugscontaineren og fragte alle de gode ting ud til vores loppe- og genbrugsbutik på Klostervej 110 i Kloster. Allerførst TAK. Vi er meget taknemmelige for alle de ting, I donerer, og som vi efterfølgende i genbrugsbutikken får konverteret til gode penge, der finansierer en stor del af driften af Ringkøbinggarden; herunder musikskoleundervisning, instrumenter, uniformer, rejser og andre gode oplevelser for vores børn og unge. Men nu kommer hjertesukket og nødråbet: Vi oplever her under Coronakrisen, hvor genbrugspladsen lige er genåbnet for private, at rigtig mange mennesker desværre også bruger den blå genbrugscontainer som en nem og hurtig måde at komme af med deres affald i stedet for selv at køre rundt i den lange kø på pladsen… I ”gamle dage” (før Covid-19) tog det os hver dag cirka halvanden time at tømme containeren og køre tingene væk. Men i denne uge og i sidste uge har vores frivillige hjælpere hver dag brugt minimum tre timer på først at sortere, og derefter køre rundt i den lange kø på pladsen for at aflevere alt det blandede affald de rigtige steder, inden vi kan begynde at håndtere de gode varer, som er egnede til at komme ind i vores loppe- og genbrugsbutik. Vi tager rigtigt gerne imod alle jeres GODE genbrugsting, men vi vil altså helst slippe for alt det, der er tydeligt usælgeligt; eksempelvis skæve cykler, skåret porcelæn, gennemblødte lænestole, knækkede grydeskeer, defekte legesager, ildelugtende tøj, hullede kufferter og mugne bøger. På gensyn derude på Genbrugspladsen - vi glæder os til at tømme containeren i resten af april måned.

Annonce