Annonce
Ringkøbing

Bageren fra Ølbyvej vil åbne en butik i sin nye hjemby

Bagermester Michael Bek Madsen står over for at skulle åbne en bagerbutik i Ringkøbing, hvor han nu også har bageri. Billedet her er fra, da han havde bageri i Hvidbjerg på Thyholm. Arkivfoto: Morten Stricker
Datoen er ikke fastsat, men bagermester Michael Bek Madsen, som har butik i Struer og bageri i Ringkøbing, arbejder lige nu på at åbne butik nummer to der, hvor han bager.
Annonce

Struer/Ringkøbing: - Vi arbejder på det.

Sådan lyder svaret, når man spørger bagermester Michael Bek Madsen, der har bagerbutik i Struer, tidligere var at finde i Ulfborg og nu bager i Ringkøbing - hvor han også bor privat - om han er i gang med at åbne en bagerbutik i Ringkøbing.

- Vi har ikke fastsat en dato for åbningen endnu, men det er rigtigt, at vi har søgt medarbejdere, fortæller Michael Bek Madsen og fortsætter:

- Der er lige nogle ting, som skal falde på plads endnu, men vi håber, vi når at kunne åbne i år. Det kommer til at ske - spørgsmålet er bare hvornår.

Helt præcis bliver den nye butik at finde i Østergade i Ringkøbing i lokaler, hvor der også tidligere har været bagerbutik, og hvor det bageri, Michael Bek Madsen nu bager i til sin butik på Ølbyvej i Struer, er lige bagved.

Der er aktuelt seks ansatte i bageriet, og bagermesteren søger nu fire medarbejdere til den nye butik.

- Vi har allerede produktionen der, og butikken står der jo - så muligheden for at åbne en butik mere er der. Derfor gør vi det, forklarer Michael Bek Madsen.

Jeg har slet ikke tænkt på at stoppe. Jeg elsker det håndværk, jeg har, og det vil jeg forsætte med.

Michael Bek Madsen, bagermester

Annonce

Turbulent omgang

Bagermesteren forsikrer, at åbningen af endnu en butik ikke kommer til at have indflydelse på den, han allerede har i Struer.

- Den kører videre, som den altid har gjort, siger Michael Bek Madsen.

Bygningerne i Ulfborg, hvor bagermesteren tidligere har haft både bageri, bagerbutik og privatbolig, er han ude af nu, lyder det fra ham selv.

Hvad der skal ske med dem, ved han derfor ikke.

Det er dog formentlig heller ikke en tid, Michael Bek Madsen husker tilbage på med særlig stor glæde.

Efter at være kommet til Ulfborg i januar 2018 og få måneder senere at have slået dørene op til "Bageren på Holmegade" måtte bagermesteren i februar i år indstille produktionen på grund af skadedyr og lukke ned for salget i både Struer og Ulfborg.

- Det har været en turbulent omgang, men det er jo de vilkår, jeg har været under, og det går fremad nu, siger Michael Bek Madsen:

- Jeg har slet ikke tænkt på at stoppe. Jeg elsker det håndværk, jeg har, og det vil jeg forsætte med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce