Annonce
Navne

Som barn var hun drengepige: Bagedyst-Anne fightede i finalen med stærkt hævet ankel

Det gik rigtig godt. Anne kom i finalen, og Mads vandt fuldt fortjent. Det synes Anne i hvert fald selv. Foto: DR
Hun skabte drama og rejste sig. Det undrer ikke den nærmeste familie til Anne. Bagedyst-finalisten så udsendelsen med venner fra vestjyske Tistrup - og sin kæreste.
Annonce

Tistrup: - Hun var nok den af vores drenge med det største fodboldtalent, siger mor Linda Tirstrup med et grin.

Hun taler om sin 26-årige datter med tv-tække, Anne Tirstrup, der nåede til finalen i Den Store Bagedyst og betegner sejren til meddeltager Mads som helt fortjent. Selv har sygeplejerske Anne det rigtig godt med ikke at vinde finalen, men at nå så langt. For Mads var bedst, vurderer hun.


Der er nogle, der gerne vil invitere ud på et glas vin. Andre spørger, hvor jeg har købt min kjole

Anne Tirstrup


Anne Tirstrup har stærke rødder i den vestjyske stationsby Tistrup, hvor hun voksede op.

Som tv-seere bemærkede, så forstuvede Anne sin ankel, da hun snublede på finalens første dag under udførelsen af "Den hemmelige Udfordring". Hun måtte have is på en stærkt hævet ankel. Men Anne humpede i bogstaveligste forstand igennem og blev nummer to i udfordringen, selv om hun nærmest ikke var i stand til at bevæge sig. Der var tre deltagere i finalen.

- Jeg tog på sygehuset bagefter, hvor jeg blev scannet, siger Anne Tirstrup

På finalens sidste dag havde Anne Tirstrup stadig smerter. Men hun har spillet håndbold på en fod, der var værre. Foto: DR

Heldigvis var anklen altså ikke brækket. Det var ligeledes et held, at det var sidst på dagen, at anklen svulmede op. Men det med at kæmpe og bide smerten i sig under konkurrencen undrer altså ikke mor Linda Tirstrup.

Annonce

Hun er ikke drengepige længere

- Hun har altid været konkurrencemenneske både i fodbold og i håndbold. Men hun er ikke en drengepige længere, bemærker Linda Tirstrup.

Optagelserne fandt sted på Clausholm Slot ved Randers i forsommeren. Så smerterne fra anklen er for længst væk, men fulgte næste dag, da deltagerne skulle fremstille det endelige mesterværk. Men selvfølgelig ydede Anne det bedste hun kunne på konkurrencens sidste dag.

Foruden Anne og Mads var Lena med i finalen, og det offentliggøres ikke, om det var Lena eller Anne, der løb med andenpladsen.

Anne Tirstrup arbejder på Skejby Sygehus ved Aarhus og så lørdag finalen med venner fra barndomsbyen Tistrup: Tessa, Martin, Marie, Emma og Anne og så en kæreste, som Anne ikke vil røbe navnet på. Så medievant er hun allerede. Der er journalister, der har spurgt.

- Jeg har en sød kæreste, siger hun, men så siger hun heller ikke mere.

Annonce

Nogle vil gerne have en date

Som bagedysten er skredet frem i tv, er hun blevet stadig mere kendt, og der er kommet en del henvendelser.

- Der er nogle, der gerne vil invitere ud på et glas vin. Andre spørger, hvor jeg har købt min kjole? siger Anne

Men seerne er altså gået forgæves, når det gælder at få en date med Anne, hun er optaget.

Talentet for at bage er ikke grundlagt i barndomshjemmet, hvor Anne voksede op i en kernefamilie med to brødre.

- Vi har bare bagt sådan ganske almindeligt, småkager og den slags, siger Annes mor, Linda Tirstrup.

Så er spørgsmålet, om Anne nu vil bruge den platform, som Den Store Bagedyst har givet hende? Det kan godt være. Den unge sygeplejerske lægger ikke skjul, at der er showbiz i hende.

Så hun afviser ikke, at hun godt kunne tænke sig af fortsætte med at lave noget inden for medieverdenen, hvis det rigtige tilbud viser sig.

Anne vil måske bruge den platform, som bagedysten har givet hende, til at fortsætte inden for medier, men hun har ingen ambitioner om at blive konditor. Foto: DR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce