Annonce
Ringkøbing

Bøvl med gulv lukker Fiskehuset i to måneder

Ejeren af Fiskehuset, Bjarne Nielsen, ser sig nødsaget til at lukke forretningen på havnen i Ringkøbing i et par måneder, så der kan blive rettet op på et ødelagt gulv. Arkivfoto: John Randeris
Fiskehuset i Ringkøbing har problemer med gulvbelægningen i forretningen, der nu bliver lukket ned frem til midten af marts.
Annonce

Ringkøbing: Det er uden for sæsonen, så indehaveren af Fiskehuset på havnen i Ringkøbing, Bjarne Nielsen, kan godt leve med, at han fra lørdag er nødt til at lukke forretningen ned i et par måneder.

- Det er selvfølgelig lidt trist, for det koster en del at lukke ned. Men omvendt: Uden turister så er der ikke noget salg, siger han.

Årsagen til den midlertidige lukning findes i gulvhøjde. I forbindelse med en ombygning af Fiskehuset for et par år siden blev der lagt nyt gulv, og det har voldt Bjarne Nielsen masser af problemer. Gulvet er ikke hærdet ordentligt op, og firmaet bag belægningen har derfor malet og vokset gulvet om flere gange.

Men lige lidt har det hjulpet, og derfor skal gulvet i Fiskehuset nu brækkes op og atter lægges.

For en sikkerheds skyld har Bjarne Nielsen udskudt genåbningen af butikken til midten af marts, så der er tid nok til, at gulvbelægningen kan hærde optimalt.

Annonce

Brug for flere ansatte

Mens gulvfirmaet arbejder i Fiskehuset, håber Bjarne Nielsen, at kommunen får de sidste detaljer på plads, så der kan sættes gang i byggeriet af en ny lagerbygning i den såkaldte 'indianerlejr' tæt ved rådhuset:

- Grunden er fundet, og håndværkerne står og tripper, siger Bjarne Nielsen, der i slutningen af 2016 købte Fiskehuset.

Her har han ofte haft en køletrailer og en kølebil parkeret til sine varer, og det har med tiden medført en del klager fra borgere, der har udtrykt sig kritisk om larm og et forstyrret udsyn på havnen.

Når Fiskehuset forventeligt genåbner i midten af marts, regner Bjarne Nielsen med, at han får brug for syv-otte, nye ansatte. Heraf får nogle arbejdsplads i Hvide Sande, hvor Bjarne Nielsen for et års tid siden købte Slusens Fiskehal.

Med dette opkøb sikrede forretningsmanden sig, at han og personalet nu kender hele produktionsgangen - fra fisken bliver skåret i Hvide Sande, til den lander på disken i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Piloten landede som præst

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Skjern

Bar, sognegård og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Annonce