Annonce
Ringkøbing

Bøvl med gulv lukker Fiskehuset i to måneder

Ejeren af Fiskehuset, Bjarne Nielsen, ser sig nødsaget til at lukke forretningen på havnen i Ringkøbing i et par måneder, så der kan blive rettet op på et ødelagt gulv. Arkivfoto: John Randeris
Fiskehuset i Ringkøbing har problemer med gulvbelægningen i forretningen, der nu bliver lukket ned frem til midten af marts.

Ringkøbing: Det er uden for sæsonen, så indehaveren af Fiskehuset på havnen i Ringkøbing, Bjarne Nielsen, kan godt leve med, at han fra lørdag er nødt til at lukke forretningen ned i et par måneder.

- Det er selvfølgelig lidt trist, for det koster en del at lukke ned. Men omvendt: Uden turister så er der ikke noget salg, siger han.

Årsagen til den midlertidige lukning findes i gulvhøjde. I forbindelse med en ombygning af Fiskehuset for et par år siden blev der lagt nyt gulv, og det har voldt Bjarne Nielsen masser af problemer. Gulvet er ikke hærdet ordentligt op, og firmaet bag belægningen har derfor malet og vokset gulvet om flere gange.

Men lige lidt har det hjulpet, og derfor skal gulvet i Fiskehuset nu brækkes op og atter lægges.

For en sikkerheds skyld har Bjarne Nielsen udskudt genåbningen af butikken til midten af marts, så der er tid nok til, at gulvbelægningen kan hærde optimalt.

Annonce

Brug for flere ansatte

Mens gulvfirmaet arbejder i Fiskehuset, håber Bjarne Nielsen, at kommunen får de sidste detaljer på plads, så der kan sættes gang i byggeriet af en ny lagerbygning i den såkaldte 'indianerlejr' tæt ved rådhuset:

- Grunden er fundet, og håndværkerne står og tripper, siger Bjarne Nielsen, der i slutningen af 2016 købte Fiskehuset.

Her har han ofte haft en køletrailer og en kølebil parkeret til sine varer, og det har med tiden medført en del klager fra borgere, der har udtrykt sig kritisk om larm og et forstyrret udsyn på havnen.

Når Fiskehuset forventeligt genåbner i midten af marts, regner Bjarne Nielsen med, at han får brug for syv-otte, nye ansatte. Heraf får nogle arbejdsplads i Hvide Sande, hvor Bjarne Nielsen for et års tid siden købte Slusens Fiskehal.

Med dette opkøb sikrede forretningsmanden sig, at han og personalet nu kender hele produktionsgangen - fra fisken bliver skåret i Hvide Sande, til den lander på disken i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce