Annonce
Læserbrev

Børnewashing: Alt det, de glemmer at fortælle forældrene

Læserbrev: Statsminister Mette Frederiksen har udtalt, at børn, der har det dårligt, skal hjælpes. Hvem kan være imod det? Kan hun bare finde én, som er imod det, så giver jeg findeløn! Hun er mistænkt for, at spinnere har fundet på det.

Desværre bruger nogle af hjælpeorganisationerne samme taktik. Børn bliver vist smagløst i ufattelig dårlige situationer, for at de kan få solgt deres produkt.

Hvilke børn vil Mette Frederiksen have fjernet? Nyt kriterium? Skal politiet sættes ind?

Hvis det er så enkelt, hvorfor har hun ikke gjort det for lang tid siden?

Det er også en finger til dem, der beskæftiger sig professionelt med problemet, og som har gjort en stor indsats med et mega svært, komplekst problem.

Vi ved fra flere Tv programmer, at mange børn ønsker at kende deres biologiske forældre. Det må være fordi, de har et behov for det. Derfor kunne hun måske starte med at hjælpe forældrene.

Minimumsnormeringer er også en slags børnewashing.

De glemte at fortælle forældrene: Vi blev enige om minimumsnormeringer. Men i 2025!

De glemte at fortælle forældrene, at de selv kommer til at betale en del af regningen i 2025 eller før.

De glemte at fortælle forældrene, om det er på den enkelte stue, på den enkelte institution eller i den enkelte kommune ?

De oversælger altid. De kan simpelthen ikke lade være.

Hvis politik var et produkt, som forbrugerombudsmanden kunne tage sig af, ville firmaet blive stævnet!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce