Annonce
Læserbrev

Børnewashing: Alt det, de glemmer at fortælle forældrene

Læserbrev: Statsminister Mette Frederiksen har udtalt, at børn, der har det dårligt, skal hjælpes. Hvem kan være imod det? Kan hun bare finde én, som er imod det, så giver jeg findeløn! Hun er mistænkt for, at spinnere har fundet på det.

Desværre bruger nogle af hjælpeorganisationerne samme taktik. Børn bliver vist smagløst i ufattelig dårlige situationer, for at de kan få solgt deres produkt.

Hvilke børn vil Mette Frederiksen have fjernet? Nyt kriterium? Skal politiet sættes ind?

Hvis det er så enkelt, hvorfor har hun ikke gjort det for lang tid siden?

Det er også en finger til dem, der beskæftiger sig professionelt med problemet, og som har gjort en stor indsats med et mega svært, komplekst problem.

Vi ved fra flere Tv programmer, at mange børn ønsker at kende deres biologiske forældre. Det må være fordi, de har et behov for det. Derfor kunne hun måske starte med at hjælpe forældrene.

Minimumsnormeringer er også en slags børnewashing.

De glemte at fortælle forældrene: Vi blev enige om minimumsnormeringer. Men i 2025!

De glemte at fortælle forældrene, at de selv kommer til at betale en del af regningen i 2025 eller før.

De glemte at fortælle forældrene, om det er på den enkelte stue, på den enkelte institution eller i den enkelte kommune ?

De oversælger altid. De kan simpelthen ikke lade være.

Hvis politik var et produkt, som forbrugerombudsmanden kunne tage sig af, ville firmaet blive stævnet!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce