Annonce
Videbæk

Børnene i Spjald er vilde med at spille fodbold

Der er godt gang i børnefodbolden i Spjald. Foto: Hans Erik Palmelund
Annonce

Fodbold: Spjald IF er stolte over at kunne tælle ikke mindre end 41 små drenge og piger. Lige fra mor/far barn holdet, U6 mix til U7/8 mix.

Torsdag aften stod den på U7 hjemmestævne, hvor der blev spillet 11 kampe. Her spillede børnene på 3-mands baner.

- Vi havde ikke mindre end tre hold med. Aulum og Vildbjerg var på besøg med deres hold, og der var godt humør på hele vejen rundt, lyder det fra Spjald IF i en pressemeddelelse.

For at lave stævnet lidt hyggeligt for alle holdene var der frivillige, der solgte pølser, pizzasnegle, slikposer m.m . Desuden var der mulighed for at trække gaver i en fiskedam.


Vi havde ikke mindre end tre hold med. Aulum og Vildbjerg var på besøg med deres hold, og der var godt humør på hele vejen rundt

Spjald IF


Trænerne for U7/8 mix fortalte, at der er liv og glade dage, når alle 21 drenge og piger er samlet.

Der er faktisk spillere nok til et landshold, og trøjernes farve passer også helt fint til det danske landshold. Privatfoto

Derfor sætter de også stor pris på de tre unge, der vil bruge hver tirsdag eftermiddag fra 17-18 på at hjælpe med at holde styr på de unge purker.

Der har været nogle år, hvor børnetallet har været faldende, men trods det har U7 holdet kunne tælle ikke mindre end 16 drenge og piger de seneste 2,5 år.

Der var hold fra Vildbjerg og Aulum på besøg, da Spjald IF lagde græs til et fodboldstævne for de helt unge. Foto: Hans Erik Palmelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce