Annonce
112

Børnehave og vuggestue skadet efter brand: Kommune har fundet nødløsning

Branden i Tim Børnehave ser ud til at være opstået i indgangspartiet; den er p.t ubrugelig på grund af brand-, røg- og vandskader.

TIM: Klokken 16.43 søndag eftermiddag fik politiet anmeldelse om brand i børnehaven på Fresiavej.

Lidt før klokken 18.00 var den atter slukket, oplyser Midt og Vestjyllands Politi.

Tilsyneladende er den opstået i indgangspartiet, og store dele af børnehaven meldes udbrændt eller røg- og vandskadet.

Dagbladets medarbejder Kaj Poulsgaard var tilfældigvis i Tim, da branden var stod på, og han rapporterer:

- Der var masser af røgudvikling men ingen flammer at se. En mindre sidebygning så ud til nærmest at være udbrændt, og det så ud, som om brandfolkene var ved at undersøge, om ilden bredte sig under tagpladerne.

- Der var masser af brandfolk og politi til stede. Og mange tilskuere, da der er konfirmation i Tim i dag.

Kaj Poulsgaard vurderer, at forældrene til børn i Fresiahavens børnehave godt kan belave sig på, at ungerne skal passes et andet sted de næste dage.

Det bekræfter Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

- Der er ingen tvivl om, at institutionen er for medtaget til, at børnene kan bruge den. Derfor er vi lige nu ved at finde en løsning, siger fagchef for Dagtilbud og Undervisning, Flemming Nielsen.

Klokken 19.00 meddelte kommunen, at der var fundet en løsning, så alle vuggestue- og børnehavebørn fra Fresiahaven mandag kan møde ind til sædvanlig tid i SFO'en på Tim Skole. Personale fra Fresiahaven vil være i SFO'en.

Fresiahaven er en integreret institution med både vuggestue og børnehave. Vuggestuen har plads til 10 børn, mens der kan være 56 børn i børnehaven. Der er på nuværende tidspunkt ikke fastslået nogen årsag til branden, så der skal tekniske undersøgelser til i de kommende dage.

Annonce
Der så ud til at være betydelige skader på børnehaven.
Slukningsarbejdet er i fuld gang. Foto Kaj Poulsgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce