Annonce
Ringkøbing-Skjern

Børnehave coronaramt - 14 børn og seks voksne sendt hjem

Et barn i Lions Club Børnehave i Videbæk er konstateret coronasmittet. Arkvfoto: Søren Palmelund

Videbæk: - Så gik den ikke længere. Så blev vi også ramt, konstaterer leder Anna Lindekilde i Lions Club Børnehave i Videbæk.

Onsdag morgen fik hun en opringning fra en mor, der fortalte, at hendes barn var konstateret corona-positiv. Barnet var i børnehave mandag, men ikke tirsdag.

Lions Club Børnehaven på Bogfinken har 72 børn og 14 medarbejdere. Børnehaven er inddelt i tre stuer, og i forårsmånederne er børnene, der efter sommerferien skal begynde i skole, i en gruppe for sig.

Annonce

Ifølge retningslinjerne skulle kun børnene i det ramte barns gruppe sendes hjem, mens de øvrige børn gerne må møde op i børnehaven. Der er derfor hjemsendt 14 børn og seks medarbejdere.

- Under hele corona-forløbet har vi været meget opdelt i grupperne og derfor har vi kunnet holde det på én stue. Vi har gjort, som vi skulle efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har haft tæt sparring med kommunens smittehåndteringsteam. Vi har styr på det, følger det tæt og har kontakt til alle forældre, siger Anna Lindekilde.

Hun håber at se de hjemsendte børn og forældre igen mandag eller tirsdag i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce